Άν έχεις σχέση με κάποιον που έχει μερικά ή όλα από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του, τότε καλό θα ήταν να μη δίνεις πολλή βάση σε όποια άγχη και ανασφάλειες ενδεχομένως εσύ έχεις.

Σχεδιάζει να κάνετε μαζί διακοπές

Όταν ένας άνδρας κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια μαζί σου τότε οπωσδήποτε του αρέσεις. Αν επιπλέον σε ρωτήσει ποια μέρη σου αρέσουν ή που θα ήθελες πάντοτε να πας και όταν απαντήσεις σου πει “τότε θα πρέπει να πάμε μαζί” τότε το επόμενο βήμα είναι απλά να κλείσετε τα εισητήρια και καλό ταξίδι.

Θέλει να περνάτε όλο και περισσότερο χρόνο μαζί

Αν ένας άνδρας θέλει να σε βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί και όχι αποκλειστικά για να κάνετε σεξ, αλλά για να βλέπετε ταινίες, να τρώτε, να κάνετε βόλτες, να μιλάτε κλπ σημαίνει ότι δεν σε βλέπει σαν μια απλή ξεπέτα αλλά έχει να κάνει και να πει πράγματα μαζί σου.

Αρχίζει να κοιμάται μαζί σου τα βράδια

Ακριβώς. Δεν σηκώνεται να φύγει όταν περάσει η ώρα ή μετά το σεξ, αλλά κουλουριάζεται στο κρεβάτι σου σε παίρνει αγκαλιά και κοιμάται. Αντίστοιχα αν πηγαίνεις εσύ στο σπίτι του σου προτείνει να μείνεις εκεί τη νύχτα και στη συνέχεια να αφήσεις και την οδοντόβουρτσά σου.

Σου λέει «μου λείπεις»

Όταν σε έναν άνδρα αρέσεις πολύ, δεν πρόκειται να φοβηθεί τις λέξεις, ούτε το αν θα τις πει πρώτος. Επομένως θα ακούσεις ότι του λείπεις γιατί στ αλήθεια θα το νιώθει.

Θα σου γνωρίσει τους φίλους του

Και σε γενικές γραμμές δεν θα σε κρύβει. Όταν εκείνος σε βλέπει σοβαρά θα θέλει να μάθεις περισσότερα για την παρέα του και την οικογένειά του και θα είναι περήφανος να σε συστήσει σε εκείνους. Με αυτό τον τρόπο μάλιστα θα καταλάβει από τις αντιδράσεις τους και τι πιστεύουν εκείνοι για εσένα, καθώς μάλλον την έχει πατήσει για τα καλά.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο