Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ο σωστός για 'σένα

Έτσι καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ο σωστός για ‘σένα

Είναι σημαντικό να ξέρεις ποιος είναι ο κατάλληλος και ποιος όχι

Για να ξέρεις ότι κάποιος είναι ο κατάλληλος καλό θα ήταν να έχεις στον νου σου ότι ορισμένα στοιχεία το καταδεικνύουν. Αν ενδιαφέρεται για σένα, αν τον νοιάζει πώς νιώθεις και αν σε φροντίζει τότε η απορία σου έχει λυθεί. Αν όχι όμως;

Δε σε καταλαβαίνει

Δε μπαίνει στη θέση σου και είναι σα να μην τον ενδιαφέρει καν να προσπαθήσει να μάθει το τι περνάς και το πώς. Δε δείχνει να ενδιαφέρεται να καταλάβει τα «θέλω» σου σε κάποιον ιδιάζοντα βαθμό.

Επιπλέον, όλοι μας έχουμε όνειρα. Φιλοδοξίες. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα, και είναι απολύτως φυσιολογικό αυτά τα όνειρα να αποτελούν προτεραιότητες—τις οποίες ένας ερωτικός σύντροφος οφείλει να σεβαστεί. Ναι, οι συμβιβασμοί είναι αναγκαίοι σε μια σχέση, αλλά για κάποια πράγματα αρνείσαι να συμβιβαστείς.

Κρίνει συνέχεια ό,τι κάνεις

Σου λέει συνέχεια πράγματα που δε θα έπρεπε να λέει όπως. Θα σε κρίνει για το παραμικρό λάθος και μάλιστα θα το κάνει και με το λάθος ύφος και τον λάθος τόνο φωνής. Σε κάνει να αγχώνεσαι γιατί ξέρεις ότι κρίνεσαι συνέχεια.

Δεν γίνεται σε μία σχέση να κρίνουμε χωρίς να έχουμε την όρεξη να δοκιμάσουμε να μπούμε στην θέση του άλλου. Μπορεί να βλέπει την ζωή με εντελώς διαφορετικό μάτι, αλλά την ίδια στιγμή, δεν έχει δικαίωμα να κατακρίνει το πώς ζεις εσύ την ζωή σου, ειδικά σε θέματα που δεν επηρεάζουν την σχέση σας.

Νιώθεις ότι κάτι δε σου «κολλάει»

Δεν αισθάνεσαι την ασφάλεια, τη σιγουριά και τη συναισθηματική σταθερότητα που θα έπρεπε κανονικά να νιώθεις. Δε νιώθεις χαλαρή, ότι έχεις αρμονία και ισορροπία καθώς σε επηρεάζει αρκετά.

Σε κάθε περίπτωση εν ολίγοις, νιώθεις κάποια πίεση. Υπερβολική αγάπη και φροντίδα; (Που, ναι, γίνεται, και είναι απαίσιο.) Υπερβολική αδιαφορία και προσπάθεια να το παίξει άνετος; Μήπως απλώς σε απογοητεύει ό,τι και να κάνει, επειδή οι προσπάθειές του είναι όλες τεμπέλικες;

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024