Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ερωτικό πρόσωπο του Δίδυμου

Το ερωτικό πρόσωπο του Δίδυμου

Έχει πολλά πρόσωπα αυτό τό ζώδιο

Ζει μέσα σε γρήγορους ρυθμούς και μάλιστα προτιμά να έχει πάθος και ένταση η καθημερινότητά του, διαφορετικά πλήττει και βαριέται πολύ. Στον σεξουαλικό τομέα πάντως, έχει την τάση να βγάζει έναν άλλο εαυτό.

Χαρακτηριστικά στον ερωτικό τομέα

Τον ερεθίζουν οι έξυπνοι άνθρωποι. Δε δέχεται κάτι αλλο πέρα από αυτό. Μπορεί να τον έλκει αρκετά και η ωραία εμφάνιση, αλλά για να μπορέσει να κάνει κάτι ερωτικά θα πρέπει ο άλλος να τον εξιτάρει εγκεφαλικά.

Δεν προχωράει εύκολα στο ερωτικό κρεβάτι. Πρώτα από όλα θα κάνετε έξυπνες «αντιπαραθέσεις» ερεθίζοντας ο ένας τον άλλον. Το φλερτ είναι το αγαπημένο του στάδιο στον έρωτα. Κανένας ερωτικός σύντροφος δεν μπορεί να τον κρατήσει απλά και μόνο με ένα καλό κρεβάτι. Στο σεξ του αρέσει να υπάρχει συνομιλία, να μοιράζεται δηλαδή και λεκτικά με το ταίρι του, όλα τα συναισθήματα που νιώθει εκείνη την στιγμή.

Sex

Θέλει συνέχεια καινούργια πράγματα στο σεξ! Το σεξ, η επικοινωνία και η φιλιά συνδέονται μεταξύ τους για τον Δίδυμο, αφού είναι της άποψης ότι «τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά γήπεδα»!

Θέλει να βλέπει την ηδονή που σου προξενεί, στα μάτια σου και να την ακούει όταν φωνάζεις την ώρα του σεξ. Του αρέσει το ασυνήθιστο και η πρόκληση, αλλά βαριέται πολύ εύκολα όταν η σεξουαλική δραστηριότητά του περιλαμβάνει όλο τις ίδιες και τις ίδιες εμπειρίες.

Δύσκολα θα μπει σε σχέση. Άλλωστε το σεξ για αυτόν δε σημαίνει ότι θα αναπτυχθούν και συναισθήματα. Ακόμα και στο σεξ θέλει να έχει ελευθερία, να κάνει κάθε φαντασίωσή του πραγματικότητα, χωρίς να σκέφτεται ότι μπορεί να «σοκάρει» με τις προτιμήσεις του!

Αν καταλάβει όμως ότι εσύ τον θες για κάτι περιστασιακό, τότε θα το δει ως πρόκληση και θα θέλει σχέση μαζί σου. Ο Δίδυμος θεωρείται από τα ερωτικά άπιστα ζώδια, μην απορήσεις λοιπόν αν κάποια μέρα σου παραδεχτεί ευθέως πως είχε μία παράλληλη με σένα σεξουαλική εμπειρία! Το σεξ είναι για την αέρινη φύση του ανάσα, ανανέωση και μία σωματική ανάγκη που δεν έχει να κάνει με δέσμευση!

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024