Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν τα ζώδια είναι διπρόσωπα

Όταν τα ζώδια είναι διπρόσωπα

Η διπροσωπία τους δεν κρύβεται

H διπροσωπία τους καταλήγει να γίνεται θέμα προς συζήτηση. Αλλάζουν εντελώς χαρακτήρα λες και είναι άλλοι άνθρωποι ενώ παράλληλα κάνουν πολλά ψυχολογικά κόλπα.

Κριός 

Δεύτερο πρόσωπο: Μπορεί να έχει πολύ μεγάλες αλλαγές στην ψυχολογία του και να εκνευρίζεται εύκολα. Εάν κάτι δεν πάει όπως το θέλει, μπορεί να αναστατωθεί πολύ εύκολα.

Ταύρος

Δεύτερο πρόσωπο: Εάν αποφασίσει κάτι, δεν αλλάζει με τίποτα. Αυτό τον κάνει δύσκολο άνθρωπο μερικές φορές. Μπορούν επίσης να γίνουν πολύ ζηλιάρηδες και περιοριστικοί.

Δίδυμος 

Δεύτερο πρόσωπο: Μπορεί να γίνει ανυπόμονος και αυτό τον κάνει να παίρνει τις λάθος αποφάσεις. Όταν είναι πιεσμένος, μπορεί να ξεσπάσει σε κάποιον αγαπημένο του, πληγώνοντας τον.

Καρκίνος

Δεύτερο πρόσωπο: Είναι πολύ ευαίσθητος και έχει πολύ καλή αντίληψη με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπείς σε συναισθηματικές αναταραχές. Αυτό συχνά του προκαλεί κατάθλιψη. Μερικές φορές νιώθει πως δεν τον καταλαβαίνουν και απομακρύνεται από τους φίλους του.

Λέων

Δεύτερο πρόσωπο: Σκέφτεται πολύ τον εαυτό του. Κοροϊδεύει τους άλλους και τους απορρίπτει επειδή τους θεωρεί κατώτερους. Η συμπεριφορά του τον κάνει να φαίνεται πολύ επιφανειακός.

Παρθένος

Δεύτερο πρόσωπο: Όταν οι υπολογισμοί του πέφτουν έξω, απογοητεύεται πολύ βαθιά. Το να σκέφτεσαι πολύ δεν είναι καλό και αυτός το παρακάνει.

Ζυγός

Δεύτερο πρόσωπο: Νιώθει πολύ άσχημα όταν δεν μπορεί να κρατήσει την ισορροπία στην ζωή του και έχει τάσεις φυγής προκειμένου να μην αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Σκορπιός

Δεύτερο πρόσωπο: Εάν σας βάλει στον στόχο, την βάψατε. Εάν νιώσει αδικημένος, δεν θα σας αφήσει έτσι εύκολα. Αυτό είναι μία μορφή αυτοάμυνας.

Τοξότης

Δεύτερο πρόσωπο: Συχνά απομακρύνεται από τον στόχο του. Δεν είναι πολύ καλός στο να επικεντρώνεται σε ένα πράγμα. Όταν δεν βλέπει καθαρά το μονοπάτι, τείνει να χάνει το ενδιαφέρον του και να βαριέται.

Αιγόκερως

Δεύτερο πρόσωπο: Όπως συμβαίνει συχνά με τους πετυχημένους ανθρώπους, γίνεται εύκολα αλαζόνας. Νιώθει καλύτερος και γίνεται ιδιότροπος με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνεργαστείς εύκολα μαζί του.

Υδροχόος

Δεύτερο πρόσωπο: Είναι δύσκολο να μείνεις μαζί του γιατί συνήθως δεν έχει χρόνο. Ενώ ζει την ζωή του, η προτεραιότητά του δεν είναι ποτέ το άλλο του μισό.

Ιχθύς 

Δεύτερο πρόσωπο: Γίνεται χειριστικός και μπορεί να βάλει τα κλάματα για να περάσει το δικό του, κάνοντάς σε να νιώθεις άσχημα. Από ανασφάλεια θα πει ψέματα.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024