Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι αντιδρούν τα τρία ζώδια του νερού όταν βρεθούν σε κοινό χώρο

Έτσι αντιδρούν τα τρία ζώδια του νερού όταν βρεθούν σε κοινό χώρο

Το να διασταυρωθούν αυτά τα ζώδια μάλλον θα είναι ενδιαφέρον

Τα ζώδια του νερού είναι πασίγνωστο ότι έχουν πολλές ευαισθησίες. Αυτό έχει ως κύριο αποτέλεσμα να εκφράζουν την όποια συναισθηματικότητά τους με δράμα, κλάμα, ένταση, χαρά και χαρμολύπη.

Όταν βρεθούν σε κοινό χώρο

Εδώ το θέμα γίνεται σοβαρό. Εξαρτάται το τι κάνουν σε αυτόν τον χώρο. Αν κάνουν σεξ και τα τρία ζώδια μεταξύ τους, το σίγουρο είναι πως θα έχει πάθος χωρίς όριο. Και φυσικά θα ικανοποιήσει ο ένας τον άλλον εντελώς.

Αν βλέπουν ταινία θρίλερ, τότε το πιο πιθανό είναι να γελάνε, έχουν την τάση ως ζώδια του νερού να έχουν μαύρο χιούμορ. Δεν τρομάζουν εύκολα με τέτοιες ταινίες. Η ζωή τους είναι δράμα και θρίλερ έτσι κι αλλιώς.

Αν τρώνε μαζί τότε να περιμένεις να έχουν γεμίσει με απίστευτες λιχουδιές το τραπέζι. Και οι τρεις, ειδικά ο Καρκίνος, έχουν την τάση να θέλουν σπιτικό φαγητό. Το πιο πιθανό βέβαια είναι ο Καρκίνος να τους φτιάξει φαγητό.

Ταιριάζουν ως παρέα

Περνάνε τέλεια οι τρεις τους. Έχουν πολλά κοινά και πολλά γούστα τα οποία τους φαίνονται συμβατά. Επιπλέον, το θέμα με αυτούς τους τρεις είναι ότι δε θα βαρεθεί ο ένας τον άλλον. Κι άμα βαρεθεί ο ένας τον άλλον η ειλικρίνεια που τους διακατέχει θα γίνει απολύτως δεκτή.

Η ειλικρίνεια, είναι για αυτούς ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα καθώς και τα τρία ζώδια έχουν ανασφάλειες και δεν εμπιστεύονται εύκολα. Το θέμα είναι άλλο φυσικά. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κολλητοί για πάντα. Θα έχουν σχέση εξάρτησης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024