Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Γερονικολού: «Χωρίς εμένα το σπίτι θα κατέρρεε, θα ήταν βρώμικο»

Κατερίνα Γερονικολού: «Χωρίς εμένα το σπίτι θα κατέρρεε, θα ήταν βρώμικο»

Η Κατερίνα Γερονικολού έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για την αδυναμία που έχει στην μητέρα της, αλλά και την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για την αδυναμία που έχει στην μητέρα της, αλλά και την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Είχε χάσει τον μπαμπά της στα 13 όπως το ίδιο και ο μπαμπάς μου»

«Υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος. Της είχε συμβεί και εκείνης. Είχε χάσει τον μπαμπά της στα 13 όπως το ίδιο και ο μπαμπάς μου. Ότι κακό και αν συμβεί πάντα σκέφτομαι ότι υπάρχει και χειρότερο. Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα και να μην τον είχα γνωρίσει και καθόλου», παραδέχτηκε η Κατερίνα Γερονικολού για την μητέρα της.

«Νομίζω είμαστε ένας καλό συνδυασμός»

«Νομίζω είμαστε ένας καλό συνδυασμός. Χωρίς εμένα το σπίτι θα κατέρρεε, θα ήταν βρώμικο, θα ήταν απλήρωτοι οι λογαριασμοί, δεν θα είχαμε νερό, ρεύμα, κάτι στο ψυγείο… Εγώ είμαι η βασίλισσα των organizer αλλά αυτός έχει άλλες χάρες… Μπορεί να είναι χαλαρός αλλά αυτό φέρνει και μια ωραία ηρεμία και χαρά. Είναι ωραίο αυτό», είπε για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη η Κατερίνα Γερονικολού.

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντιμετώπισε τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους. «Εκεί έσπασα τα κουτάκια γιατί νομίζω ότι η μόνη περίπτωση να με φόβιζε όλο αυτό ήταν να πήγαινα να δείξω κάτι που δεν υπάρχει. Εφόσον αυτό που υπάρχει από μέσα και είναι πολύ ζεστό, αληθινό και αυθεντικό δεν φοβάμαι να βγει προς τα έξω. Δεν είχα δεύτερες σκέψεις. Δεν αγχώθηκα με αυτό. Πίστευα σε αυτό που βιώνω και εφόσον είμαι ευτυχισμένη δεν με νοιάζει να φαίνομαι και ευτυχισμένη.»

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024