Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι θα κάνεις τον Καρκίνο δικό σου

Έτσι θα κάνεις τον Καρκίνο δικό σου

Είναι δύσκολο να καταφέρεις έναν Καρκίνο, κυρίως γιατί καταλαβαίνει πώς σκέφτονται οι άλλοι

Ο Καρκίνος είναι ένα αρκετά ευαίσθητο ζώδιο με αποτέλεσμα όλη αυτή η συναισθηματικότητα να τον κάνει αρκετά έξυπνο και να έχει υπεραναλυτική σκέψη όταν τον αφορά μια κατάσταση ή κάποιος. Για να τον κάνεις δικό σου θα πρέπει να προσπαθήσεις με ιδιαίτερο τρόπο.

Συναισθηματική ασφάλεια

Για τον Καρκίνο το παν είναι να νιώσει ασφάλεια και μηδενική πίεση ή άγχος. Αν νιώσει ότι το άτομο που θέλει να τον προσεγγίσει δεν ξέρει τι θέλει μαζί του, τι όνειρα έχει κλπ, τότε προφανώς και θα αδιαφορήσει κυρίως από άμυνα.

Για το ζώδιο αυτό, τα συναισθήματα είναι πρώτα και η λογική ακολουθεί. Δε μπορεί να δεχθεί κάποιον που δεν του βγάζει εμπιστοσύνη γιατί φοβάται ότι θα πληγωθεί συναισθηματικά και είναι το τελευταίο πράγμα που θέλει.

Κατάκτηση

Το καλύτερο είναι εξ’ αρχής να του δείξεις τι ακριβώς σου αρέσει σε αυτόν. Να τον κάνεις να καταλάβει ότι του αρέσεις και ότι προφανώς δεν τον βλέπεις μόνο για κάτι το σεξουαλικό αλλά θες και το συναίσθημα.

Με αυτό τον τρόπο, δε θα χρειαστεί να πάρει το ρίσκο μιας απόρριψης, κάτι που τρέμει. Αν ψάχνετε για μια απλή περιπέτεια, καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή.

Μην τον αφήσετε να πιστέψει ότι θέλετε μια μακροχρόνια σχέση, αν δεν είναι αυτός ο σκοπός σας, γιατί θα τον πληγώσετε. Το πιο σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη. Αν καταφέρετε να την κερδίσετε, τότε σταδιακά θα έρθει ακόμα πιο κοντά σας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ειλικρίνεια. Ζητήστε την συμβουλή του, μοιραστείτε τα προβλήματά σας χωρίς όμως να τον κουράσετε, του αρέσει να δίνει συμβουλές και να βοηθά τον κόσμο. Του αρέσει η κουλτούρα και οι πολυτελείς εμπειρίες.

Πάτε μαζί στο θέατρο ή σε ένα μουσείο, ακόμα και σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Μην προσπαθήσετε να κάνετε σχέση με το ζόρι και μην τον πιέσετε να πάρει γρήγορες αποφάσεις, θα φύγει τρέχοντας.

Χρειάζεται υπομονή, έτσι μόνο θα προσελκύσετε έναν Καρκίνο. Επίσης, αγαπάει τη σαρκική επαφή και τη γνήσια στοργή. Είναι πολύ επιφυλακτικός, αλλά όσο περνάει ο καιρός, σιγά-σιγά θα έρχεται όλο και πιο κοντά και θα έχετε μία υπέροχη και πλήρη σχέση.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024