Η απιστία σε κάθε περίπτωση είναι από τις πιο κακές καταστάσεις στην οποία μπορεί να βρεθεί κάποιος. Αυτή η κατάσταση όμως δε μένει για πάντα κρυφή. Ορισμένες ενδείξεις την προδίδουν.

Συχνά σε κατηγορεί ότι εσύ είσαι άπιστη

«Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι της ανασφάλειας του και το γεγονός ότι κάνεις ότι σου κάνει», λέει ο Joe Flanagan, πρωτοπόρος προγραμματιστής στο GetSongbpm. Κλασική ενοχοποίηση χωρίς να έχεις κάνει κάτι εσύ αλλά ο ένοχος για απιστία είναι πιθανότατα αυτός.

Δεν κάνει ερωτική κίνηση

Μπορεί να έβλεπε ερωτική ταινία, ή ίσως έκανε σεξ με άλλο άτομο. «Μπορεί να δώσουν μερικές δικαιολογίες για την παντελή έλλειψη σεξ, λέγοντάς σας ότι θα το διορθώσουν, αλλά ποτέ δεν το κάνουν», λέει ο Flanagan.

Ξαφνική ανεξήγητη αγάπη και εκτίμηση για σας.

«Μπορεί να ακούγεται παράξενο ή ακόμα και παρανοϊκό, αλλά μερικές φορές όταν ο σύντροφός σας, φαίνεται να είναι απολογητικός ενώ συνήθως δεν είναι, μπορεί στην πραγματικότητα να σας απατά» λέει ο Lauren O’Connell. Γιατί; Επειδή προφανώς νιώθουν ενοχές.

Το μπάνιο γίνεται το αγαπημένο τους μέρος.

Θα μπορούσε να είανι ένδειξη για κέρατο εάν «ξαφνικά αρχίσει να πηγαίνει στο μπάνιο για να βουρτσίσει τα δόντια του ή να κάνει ντους πριν σε χαιρετήσει μόλις έρθει στο σπίτι» επιβεβαιώνει O’Connell.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο