Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό θα κάνεις αν σου έστειλε ο πρώην σου

Αυτό θα κάνεις αν σου έστειλε ο πρώην σου

Είναι ιδιάζουσα στιγμή, έχε υπομονή

Είναι λογικό όταν έχεις χωρίσει και θες να πας παρακάτω, να μη θες να έχεις επαφές και πολλά πολλά με έναν πρώην σου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θα έπρεπε καν να μιλάτε ή να σου απευθύνει και ο ίδιος τον λόγο.

Έστειλε μήνυμα

Ηρεμία. Ψυχραιμία. Δεν έγινε και κάτι. Ένα μήνυμα έστειλε. Προφανώς είναι στο στάδιο που νιώθει μοναξιά και είπε να σου στείλει. Όταν όμως χωρίσατε γιατί είχε αρχίσει εκείνος να αδιαφορεί τότε ήταν όλα εντάξει και «χαλαρά».

Όχι. Πρέπει να αποδεχτείς ότι αυτό το άτομο δεν είναι για εσένα και να συνεχίσεις με την καθημερινότητά σου. Έτσι κι αλλιώς δεν είσαι υποχρεωμένη να θες κάποιον ο οποίος στο τέλος της ημέρας για πολλούς λόγους, σε έκανε να μη νιώθεις και πολύ άνετα μέσω της αδιαφορίας του όσο τα είχατε.

Να είσαι ευγενική

Είναι στοιχείο πολιτισμού και ευπρέπειας. Δε χρειάζεται να είσαι απότομη απέναντί του, ειδικά από τη στιγμή που δε σου είπε κάτι κακό. Παρ’ όλα αυτά μπορείς πάντοτε να είσαι τυπική απέναντί του, με αποτέλεσμα να καταλαβαίνει και ο ίδιος έτσι ότι έχεις βάλει τα δικά σου όρια τα οποία δεν ξεπερνιούνται έτσι απλά επειδή εκείνου του ήρθε.

Συν τοις άλλοις, το να του γράψεις ένα μονολεκτικό μήνυμα είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις.

Ενδιαφέρον

Σίγουρα θα σου δείξει άπλετο ενδιαφέρον γενικά. Θα σε ρωτήσει για τη δουλειά, για τα σκυλιά, για τα γατιά και για… κάποια καινούργια σχέση ή αν φλερτάρεις. Τι ναι; Μόλις στο ρώτησε; Τότε απάντα του όπως νιώθεις, είτε ότι είσαι ελεύθερη και περνάς πολύ καλά με αυτό, είτε ότι είσαι με κάποιον.

Σε κάθε περίπτωση, το τι κάνεις είναι δική σου αποκλειστικά υπόθεση και αν δε θες να του απαντήσεις μην του απαντήσεις. Κανείς δε σε υποχρεώνει βασικά να πεις για εσένα. Πες του ένα «καλά να περνάς» και όλα θα πάνε καλά.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 3ο τελικό της Volley League ανδρών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024