Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω υπάρξει γυναίκα με ανασφάλειες και τρέσες»

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω υπάρξει γυναίκα με ανασφάλειες και τρέσες»

Η Έλενα Χριστοπούλου σε μια συνέντευξη - φωτιά!

https://www.instagram.com/p/B7q5ZgIlv2R/

«Μπορούμε να ντυνόμαστε πολύ ωραία, πολύ πιο προσιτά»

«Εγώ θέλω να μιλήσω για τις ντουλάπες που έχουμε οι γυναίκες στα σπίτια μας. Να ξέρουν όταν έχουν κάτι στη ντουλάπα τους να μην το πετάνε… και να ξέρουν ότι μπορούν να το συνδυάσουν. Μπορούμε να ντυνόμαστε πολύ ωραία, πολύ πιο προσιτά»

«Όταν ένα κορίτσι βγάζει 600 ευρώ, δεν μπορεί να του λέμε να παίρνει ακριβά ρούχα και αξεσουάρ» εξήγησε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Κάθε τρίχα, κάθε τρεσάκι είναι ανασφάλεια»

«Έξω έχουμε πολλά κορίτσια με τρέσες, με ψεύτικα πράγματα επάνω τους, με νύχια με βλεφαρίδες. Κάθε τρίχα, κάθε τρεσάκι είναι ανασφάλεια. Όσες πιο πολλές έχουν, τόσο περισσότερες ανασφάλειες έχουν. Ως γυναίκα στο λέω. Έχω υπάρξει κι εγώ στη θέση μια τέτοιας κοπέλας που από το βάρος από την τρέσα πήγαινε το κεφάλι μου σαν να έχω 7 μποφόρ. Και ήταν σαν να έχω φλοκάτη»,  σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου

Θα επιστρέψει η Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM;

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε την Έλενα Χριστοπούλου αν θα επιστρέψει στο GNTM. «Δεν ξέρω, τώρα είμαι στο My Style Rocks. Μέχρι να τελειώσει το My Style Rocks είμαι εδώ» σχολίασε εκείνη.

Όσο για το φιάσκο του τελικού του GNTM 2, όπου το STAR αναγκάστηκε να βγάλει δύο νικήτριες η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε:

«Εγώ δεν το έζησα πραγματικά, πραγματικά εκείνη την ώρα. Μιλούσα με τη Ζενεβιέβ. Ήμασταν γυρισμένες και κάτι λέγαμε με την Ζεν και μου κάνει “όπα ρε παιδί μου κάτι έγινε”». Πάντως η κριτής του My Style Rocks έδειξε να χάρηκε με τη διπλή απονομή. «Χαρήκαμε που βγήκαν δύο, γιατί η μία έκανε κάποια πράγματα και κάποια άλλη κάποια άλλα πολύ καλά» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024