Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συχνά προβλήματα σε μια σχέση

Συχνά προβλήματα σε μια σχέση

Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχουν ποτέ προβλήματα σε μια σχέση

Τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν όταν και οι δύο το θέλουν. Αν είναι να προσπαθεί μόνο ο ένας, τότε αυτή η σχέση έχει προ πολλού φτάσει στη λήξη της.

Να αποδέχεστε την καθημερινή του επίδραση

Όταν βρίσκεστε σε μια σχέση, είναι εύκολο να μπείτε σε μια συνήθεια-ρουτίνα. Έχετε μια οικογένεια και μια δουλειά να διαχειριστείτε. Μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να πατήσετε το κουμπί της παύσης. Αλλά αν δεν συμβεί ο σύντροφός σας θα αρχίσει να αισθάνεται σαν να μην υπάρχει ή να έχει σημασία.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προγραμματίσει να δίνετε τον χρόνο που του αντιστοιχεί. Αυτή είναι η ώρα για να συζητήσετε τι συμβαίνει στη ζωή σας για να μπορέσετε να ακούσετε τον σύντροφό σας και να αποδεχθείτε την επιρροή που έχετε από τον ίδιο.

Η ύπαρξη μιας υγιούς σχέσης σημαίνει να δοκιμάζετε τι έχει προγραμματίσει ο σύντροφός σας και να έχετε ανοιχτό μυαλό. Καλό είναι να μην κατακρίνετε.

Πάντα θα υπάρχει και η βαρεμάρα

Δε διασκεδάζετε συνέχεια μαζί. Στην αρχή, η διασκέδαση ενσωματώθηκε στη σχέση σας με αποτέλεσμα πλέον η σχέση να ψάχνει αυτή τη διασκέδαση. Υπάρχει ο κανόνας ότι αν και οι δύο θέλουν να βελτιωθούν τα πράγματα, όλα γίνονται.

Έχετε μια νέα δουλειά, παιδιά και ένα σπίτι να φροντίσετε. Σταματάτε να κάνετε προτεραιότητα τη σχέση και εστιάζετε σε άλλα πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προγραμματίσετε χρόνο για διασκέδαση όπως κάνατε στην αρχή.

Η διασκέδαση είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει σε μια σχέση. Είναι αυτό που θα σας κρατήσει μαζί.

Στρες

Για αυτό το θέμα είναι σημαντικό να μιλήσετε με τον σύντροφό σας και ο σύντροφός σας να σας ακούσει πραγματικά. Δεν μπορείτε πάντα να ελέγχετε τι συμβαίνει έξω από τη σχέση. Αλλά, εάν έχετε μια καλή βάση στη σχέση σας, τότε δεν θα επηρεάζει το άγχος που προέρχεται απ’ έξω, το εσωτερικό της σχέσης σας.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στη σχέση. Αυτό σημαίνει ότι όταν μιλάτε για το τι σας αγχώνει, ο σύντροφός σας δεν πρέπει να σας κρίνει ή να προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να σας ακούει και να σας υποστηρίζει.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024