Αυτά τα δύο ζώδια έχουν εντελώς διαφορετικές ενέργειες και σίγουρα το αποτέλεσμα είναι να μη συμφωνούν σε όλα μεταξύ τους.

Λέων άνδρας – Ιχθείς γυναίκα

Ο σχέση ενός άνδρα Λέοντα και μια γυναίκας Ιχθύς έχει όλες τις πιθανότητες για μεγάλη συμβατότητα. Έχει την ικανότητα να εξημερώνει το Λιοντάρι και να τον κάνει να κάνετε οτιδήποτε, και για όλη τη διάρκεια να τον αφήσει να είναι το αφεντικό του σπιτιού.

Αν καταφέρνει να το χρησιμοποιήσει ευφυώς ή όχι, είναι μια άλλη ιστορία. Ο εσωστρεφής χαρακτήρας της θα έρθει σε σύγκρουση με την ακραία εξωστρέφεια του και ο ίδιος μπορεί να βλάψει την ευαίσθητη καρδιά της αρκετά συχνά. Το ξέσπασμα του θυμού του θα την ταράξει και η υπερβολική ευαισθησία της είναι πολύ πιθανό να τον κάνει αδρανή. Αν αυτή η σχέση λειτουργήσει, θα υπάρξουν πολλά σ ‘αγαπώ.

Λέων γυναίκα – Ιχθείς άνδρας

Η μακροπρόθεσμη συμβατότητα του εν λόγω συνδυασμού εξαρτάται από τη δύναμη της αγάπης μιας γυναίκας Λέαινας και τη διάθεση να τη μοιραστεί ένας άνδρας Ιχθύς. Της αρέσει να βγαίνει έξω, να συναναστρέφεται με τους ανθρώπους και να αποτελεί το κέντρο της έλξης.
Εκείνος είναι πολύ απασχολημένος στο μικρόκοσμό του, ο οποία αποτελείται από λίγους ανθρώπους. Η θετική πτυχή αυτής της σχέσης είναι ότι και οι δύο είναι άτομα από τη φύση ρομαντικά και πολύ παθιασμένα. Έτσι, θα υπάρχει όλο και περισσότερη αγάπη, με την προϋπόθεση οι διαμάχες να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο