Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σχέση Λέοντα με Ιχθύ

Η σχέση Λέοντα με Ιχθύ

Ο λέων είναι αρκετά περήφανος και δείχνει πάθος, ενώ ο Ιχθύς είναι υπερευαίσθητος

Αυτά τα δύο ζώδια έχουν εντελώς διαφορετικές ενέργειες και σίγουρα το αποτέλεσμα είναι να μη συμφωνούν σε όλα μεταξύ τους.

Λέων άνδρας – Ιχθείς γυναίκα

Ο σχέση ενός άνδρα Λέοντα και μια γυναίκας Ιχθύς έχει όλες τις πιθανότητες για μεγάλη συμβατότητα. Έχει την ικανότητα να εξημερώνει το Λιοντάρι και να τον κάνει να κάνετε οτιδήποτε, και για όλη τη διάρκεια να τον αφήσει να είναι το αφεντικό του σπιτιού.

Αν καταφέρνει να το χρησιμοποιήσει ευφυώς ή όχι, είναι μια άλλη ιστορία. Ο εσωστρεφής χαρακτήρας της θα έρθει σε σύγκρουση με την ακραία εξωστρέφεια του και ο ίδιος μπορεί να βλάψει την ευαίσθητη καρδιά της αρκετά συχνά. Το ξέσπασμα του θυμού του θα την ταράξει και η υπερβολική ευαισθησία της είναι πολύ πιθανό να τον κάνει αδρανή. Αν αυτή η σχέση λειτουργήσει, θα υπάρξουν πολλά σ ‘αγαπώ.

Λέων γυναίκα – Ιχθείς άνδρας

Η μακροπρόθεσμη συμβατότητα του εν λόγω συνδυασμού εξαρτάται από τη δύναμη της αγάπης μιας γυναίκας Λέαινας και τη διάθεση να τη μοιραστεί ένας άνδρας Ιχθύς. Της αρέσει να βγαίνει έξω, να συναναστρέφεται με τους ανθρώπους και να αποτελεί το κέντρο της έλξης.
Εκείνος είναι πολύ απασχολημένος στο μικρόκοσμό του, ο οποία αποτελείται από λίγους ανθρώπους. Η θετική πτυχή αυτής της σχέσης είναι ότι και οι δύο είναι άτομα από τη φύση ρομαντικά και πολύ παθιασμένα. Έτσι, θα υπάρχει όλο και περισσότερη αγάπη, με την προϋπόθεση οι διαμάχες να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024