Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι αλλαγές στον σύγχρονο κόσμο του dating

Οι αλλαγές στον σύγχρονο κόσμο του dating

Οι τεχνολογικές εξελίξεις αν μη τι άλλο έφεραν πολλές αλλαγές σε καθημερινά πράγματα, πόσο μάλλον στο φλερτ

Παλαιότερα ο τρόπος που φλέρταραν ήταν τελείως διαφορετικός από τον τρόπο που αυτό γίνεται σήμερα με αποτέλεσμα πολλές φορές να επικρατεί μία σύγχυση.

Πλάσαρε τον εαυτό σου

Το πώς δείχνεις την εικόνα σου προς τα έξω λέει πολλά για εσένα και το πώς θα εξελιχθεί το φλερτ. Καθώς ζούμε σε μία κοινωνία πλέον που η δύναμη της εικόνας είναι ατελείωτη!

Τι φωτογραφίες έχεις; Είναι επαγγελματικές ή είναι σέλφι γεμάτες κόκκους; Όλα αυτά παίζουν τεράστιο ρόλο στην απήχηση που θα έχει η εικονική γοητεία σου, η οποία είναι απλά εικονική.

Φυσικά, όλα αυτά δεν είναι κατακριτέα, δεν είσαι κακός άνθρωπος αν θέλεις να έχεις ένα προσεγμένο προφίλ, αλίμονο. Το πρόβλημα είναι ότι αρχίζει να μπαίνει στο περιθώριο το ταίριασμα δύο ανθρώπων και ανέρχεται το ταίριασμα δύο προφίλ. Τελικά, ξεγελιέσαι και εσύ από ένα προφίλ, το οποίο ίσως να υπερβάλει και λίγο. Αυτό μας οδηγεί και στο επόμενο συμπέρασμα.

Μαζικό φλερτ

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οι εφαρμογές γνωριμιών σου δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον από κοντά και όπου βγει. Βρίσκεις ένα άτομο, τα λες μια χαρά μέχρι που λαμβάνεις ένα αίτημα φιλίας από έναν άντρα ο οποίος στη φωτογραφία προφίλ κάνει προπόνηση ή αντίστοιχα σου κάνει αίτημα μία γυναίκα που κάνει γιόγκα και φοράει γυαλιστερό κολλάν.

Οπότε σκέφτεσαι, σιγά, θα σταματήσω να μιλάω με την άλλη (ή τον άλλο) και θα εστιάσω στη νέα μου «γνωριμία». Το παιχνίδι αυτό συνεχίζεται γιατί είναι πολύ πιθανό ο τύπος που κάνει γυμναστική να βρει «κάτι καλύτερο» ή εσύ να βρεις κάποιον/-α με περισσότερα κοινά.

Από την μία αυτό έχει τα θετικά του, καθώς δεν χρειάζεται να βγεις με όλα αυτά τα άτομα για να καταλήξεις σε αυτόν/-η που σου αρέσει. Από την άλλη, αυτό είναι και το αρνητικό, δεν γνωρίζεις ποτέ πραγματικά το άτομο που έχεις απορρίψει.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024