Δεν έχουν και τόση υπομονή σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν τους μιλήσεις έτσι θα ενοχληθούν αρκετά. Συνεπώς μην το κάνεις καν.

Αιγόκερως

Δείχνεις να έχεις απορροφηθεί στο κινητό σου. Τον πλησιάζεις εξακολουθώντας να ασχολείσαι με αυτό και χαμογελώντας με ό,τι βλέπεις στην οθόνη.

Του λες: «Χα, χα… Θυμάσαι εκείνες τις φωτογραφίες όπου είχες μεθύσει και φορούσες το βρακί σου για σκουφί; Τις ανέβασα στο facebook. Το τι like μάζεψαν δεν σου λέω τίποτα…»

Φυσικά δεν έχεις κάνει τέτοια κατινιά (ελπίζουμε). Αλλά μέχρι να το διαπιστώσει, θα έχει περάσει μεγάλη λαχτάρα.

Υδροχόος

Εννοείται ότι αρχικά κάνεις πως δεν τον/την είδες. Τελικά, τον αντικρίζεις με έκπληξη, αφού έχετε πια βρεθεί μούρη με μούρη, και χαίρεσαι πάρα πολύ. Ρωτάς τι νέα, χωρίς να σταματάς να χαμογελάς μέχρι τα αυτιά.

Και λες: «Ξέρεις, πρέπει να σου εξομολογηθώ κάτι. Χάρη στη σχέση μας γνώρισα τι σημαίνει ευτυχία. Ήταν εκείνο που ένιωθα πριν μπεις στη ζωή μου και το ένιωσα ακόμα πιο έντονο, μετά που βγήκες».

Ορίστε, του έδωσες και τη χαρά πως έκανε κάτι καλό για σένα!

Ιχθείς

Πλησιάζεις και πιάνεις κουβέντα για τα νέα του, ξεχειλίζοντας από ενδιαφέρον. Τον ρωτάς αν εξακολουθεί να ξενυχτάει, να καπνίζει ή/και να πίνει τόσο πολύ. Ό,τι και να σου λέει, ακόμα κι αν ισχυριστεί ότι ποτέ δεν παρεκτρεπόταν ιδιαίτερα, απαντάς «μπράβο, χαίρομαι που το παλεύεις». Του εύχεσαι να είναι πάντα καλά.

Και λες: «Άντε, γεια σου τώρα, και να προσέχεις να μαζεύεις το μυαλό σου. Είναι πολύ μικρό, για να περιπλανιέται στον έξω κόσμο ολομόναχο!»

Μέχρι να καταλάβει, θα έχεις απομακρυνθεί με χάρη.

Γράψτε το σχόλιό σας