Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλειες στάσεις για τη γυναικεία αυτοϊκανοποίηση

Τέλειες στάσεις για τη γυναικεία αυτοϊκανοποίηση

Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου

Η αυτοϊκανοποίηση είναι μία χρήσιμη και συνάμα οργασμική ερωτική πράξη, μέσα από την οποία ερχόμαστε σε καλύτερη επαφή με εμάς. Το να περνάμε άλλωστε καλά με τον εαυτό μας θα έπρεπε να είναι η προτεραιότητά μας.

Όρθια στον τοίχο

Το σεξ με στήριγμα τον τοίχο μπορεί να είναι πολύ καυτό, αλλά είναι λίγο κουραστικό και δύσκολο. Ωστόσο, ο αυνανισμός κόντρα στοιν τοίχο είναι μία αρκετά σέξι διαδικασία. Δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα. Είναι καλή επιλογή γιατί το αίμα κινείται καλύτερα στο σώμα όσο είσαι όρθια.

Πώς θα το κάνεις: Ενώ είσαι όρθια κοιτώντας τον τοίχο, άνοιξε ελαφρώς τα πόδια σου και γύρε μπροστά. Το ένα χέρι για ισορροπία, και το άλλο για θωπεία.

Στα τέσσερα

Η αγαπημένη αυτή στάση (για γυναίκες και άντρες) είναι μία από τις καταλληλότερες για οργασμό. Η ευελιξία αυτής της στάσης σου δίνει την επιλογή να βρεις την κατάλληλη γωνία μεταξύ κορμού και λεκάνης, ώστε να ικανοποιήσεις πιο αποτελεσματικά την κλειτορίδα σου.

Πώς θα το κάνεις: Με τον γνωστό τρόπο. Στηρίξου στα τέσσερα άκρα σου, χρησιμοποίησε το ένα χέρι για ισορροπία και το άλλο βάλτο στην κλειτορίδα σου. Επιπλέον μπορείς να αποφασίσεις εσύ αν θα πάρεις τη στάση της αγελάδας ή της γάτας. Χωρίς να σε ενδιαφέρει πώς φαίνεται το σώμα σου.

«Καρεκλάτο»

Μοιάζει αρκετά με την καουμπόισσα που κάνεις με έναν παρτενέρ. Με τη διαφορά ότι εδώ έχεις τον πλήρη έλεγχο της κλειτορίδας σου και της ευχαρίστησής της.

Πώς θα το κάνεις: Πάρε ένα μαξιλάρι και στήριξε το στην πλάτη της καρέκλας. Τοποθέτησε τον δονητή σου παράλληλα με το μαξιλάρι -σκοπός είναι να ερεθίσεις την κλειτορίδα. Καβάλησε την καρέκλα και τρίψου. Προφανώς κόντρα στον δονητή. Ίσως σε βοηθήσει να αγκαλιάσεις την πλάτη της καρέκλας.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024