Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα δύο ζώδια φλερτάρουν ενώ είναι σε σχέση

Αυτά τα δύο ζώδια φλερτάρουν ενώ είναι σε σχέση

Δώσε έμφαση σε αυτά τα ζώδια για να μην καταλήξεις να έχεςι ψηλώσει 2 μέτρα από το κέρατο

Έχε τον νου σου. Το ότι σου λένε για αγάπες και όνειρα τύπου συγκατοικήσεις, γάμους κλπ δε σημαίνει ότι είναι και πιστοί σε εσάς. Αντιθέτως μπορεί να τα λένε από άμυνα στην τάση τους να φλερτάρουν.

Λέων

Έχει τόση περηφάνια που μην περιμένεις να μη φλερτάρει από εδώ και από εκεί. Εδώ το κάνει μπροστά σου, πόσο μάλλον πίσω από την πλάτη σου. Να ακούς αυτά που σου λέει αλλά να μην τον εμπιστεύεσαι στο 100%.

Κι όμως όσο πιστός και να μοιάζει δε σημαίνει ότι είναι τόσο στην πραγματικότητα.Ενώ δεν του το’χεις, είναι αυτός ο συνάδελφος που φέρεται ιπποτικά σε όλες τις γυναίκες και έχει πάντα έναν καλό λόγο. Μόνο για το αντίθετο φύλο. Επειδή είναι αυστηρά μονογαμικός, δεν θα μπει εύκολα σε νέες περιπέτειες. Το κάνει για την επιβεβαίωση.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος δε μπορεί να είναι σε μακροχρόνια σχέση και να παραμένει απόλυτα πιστός, επειδή θέλει μία αλλαγή στην καθημερινότητά του. Θα φλερτάρει διακριτικά, αλλά θα φλερτάρει ό,τι του αρέσει είσαι δεν είσαι μπροστά του.

Δε μπορείς να του κρατήσεις κακία βέβαια γιατί τον λυπάσαι από ένα σημείο και μετά επειδή χάνει την αίσθηση του ορίου και του μέτρου. Το ότι φλερτάρει δε σημαίνει όμως ότι προχωρά στο σεξουαλικό κομμάτι εντελώς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024