Έχουμε έναν Τοξότη που είναι του πέρα δώθε συνέχεια και θέλει βόλτες και ταξίδια, από την άλλη έναν Δίδυμο που θέλει τη σταθερότητα αλλά θέλει και την ψυχαγωγία.

Χαρακτηριστικά

Ο Τοξότης διακατέχεται από τη λογική, καθώς επίσης και από ένα συναίσθημα χαράς και αγάπης για τους κοντινούς του ανθρώπους. Είναι δύσκολος στο να έχει αυτοπειθαρχία διότι έχει τάσεις φυγής με αποτέλεσμα να μη μπορεί να χαλαρώσει.
Οι Δίδυμοι είναι από την άλλη πιο σταθεροί. Μοιράζονται ένα κοινό μυστικό με τον Τοξότη και αυτό είναι ότι πολύ εύκολα θα φλερτάρουν με άλλους ενώ είναι οι ίδιοι σε σχέση. Επειδή ακριβώς είναι και οι δύο αρκετά κοινωνικοί, οι ευκαιρίες τους για φλερτ, κορυφώνονται και αυξάνονται.
Δεν έχουν άλλωστε την έντονη συναισθηματική και ρομαντική φύση που έχουν τα ζώδια του νερού, τα οποία θα λειτουργούσαν αρκτά σταθεροποιητικά και για τα δύο αυτά ζώδια.

Αντίθεση ζωδίων

Η αλαζονεία του Τοξότη σε πολλές περιπτώσεις εκνευρίζει τον Δίδυμο καθώς τον κάνει να νιώθει λιγότερο ικανός για επιτυχίες και φιλοδοξίες. Οι Δίδυμοι γενικά δε θέλουν την αλαζονεία στην καθημερινότητά τους.

Απέναντί σου βρίσκονται οι Δίδυμοι. Όταν εσύ προσπαθείς να αποκτήσεις μια γενική άποψη για όλα, ο Δίδυμος δεν περιφρονεί κανένα ψήγμα εμπειρίας ή γνώσης που θα βρει στο δρόμο του, θεωρώντας ότι οι λεπτομέρειες καθορίζουν το σύνολο.
Ενώ εσύ λες ό,τι περνάει από το μυαλό σου χωρίς δεύτερη σκέψη, συχνά προσβάλλοντας τους άλλους, εκείνος έχει τη διπλωματικότητα να ξεγλιστρά… με χάρη από τις γκάφες και τις άβολες καταστάσεις.
Όταν εσύ, στην ερωτική σχέση σου, πνίγεσαι από οτιδήποτε θεωρείς απειλή για την προσωπική σου ελευθερία και αντιδράς σπασμωδικά ή υπερβολικά μερικές φορές, ο Δίδυμος με ευστροφία και «γαλιφιά» κάνει αυτό που θέλει και επιπλέον όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο