Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπραντ Πιτ : Η σπόντα για το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί

Μπραντ Πιτ : Η σπόντα για το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί

Πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό του, ο γοητευτικός σταρ του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ, απολογήθηκε δημόσια για το άδοξο τέλος στον γάμο του

Όλα δείχνουν ότι η φετινή χρονιά ανήκει δικαιωματικά στον Μπραντ Πιτ αφού ο απόλυτος σταρ του Χόλιγουντ έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο, πιο γοητευτικός και πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό του.

Έχοντας ήδη κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα και το βραβείο Critics’ Choice για την ερμηνεία του στο «Once Upon A Time In Hollywood» ο Μπραντ Πιτ είδε να συμβαίνει το αναμενόμενο: Να εξασφαλίζει μία υποψηφιότητα για την 92η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Στην ομιλία του στις Χρυσές Σφαίρες είπε πολλά και διάφορα αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στην οικογένειά του, ωστόσο στην απονομή των SAG Awards 2020, αυτή τη φορά είπε κάτι που ερμηνεύτηκε ως έμμεση αναφορά στην Αντζελίνα Τζολί.

Αφού παρέλαβε το βραβείο SAG Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο και ενώ μιλούσε στο κοινό ο Μπράντ Πιτ είπε κάτι που ερμηνεύτηκε από πολλούς ως ανάληψη ευθύνης για την αποτυχία του γάμου του με την Αντζελίνα Τζολί.

https://www.instagram.com/p/B7k77k1F6kK/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

На днях прошла ежегодная премия Гильдии киноактёров, которая практически полностью повторила прошедший ранее «Золотой глобус» 🏆 ⠀ Победители в категории КИНО: 🔥 Лучший актёр: Хоакин Феникс («Джокер») 🔥 Лучшая актриса: Рене Зеллвегер («Джуди») 🔥 Лучший актёр второго плана: Брэд Питт ( «Однажды… в Голливуде») 🔥 Лучшая актриса второго плана: Лора Дерн («Брачная история») 🔥 Лучший актёрский ансамбль: «Паразиты» 🔥 Лучший каскадёрский состав: «Мстители: Финал» ⠀ Другие новости слушай в рубрике #TopNews с часу до двух на Европе Плюс 🎧 #ЕвропаПлюс #SAGAwards #BradPitt #reneezellweger #joaquinphoenix #parasites #lauradern

A post shared by Европа Плюс Майкоп 102.1FM (@europaplus_maykop) on

Αναφερόμενος στο ρόλο του στην ταινία, ο Μπραντ Πιτ είπε χαρακτηριστικά:

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Ήταν ένας δύσκολος ρόλος. Ένας άντρας που μαστουρώνει, βγάζει την μπλούζα του και δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του».

Ο γάμος του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί έληξε άδοξα το 2016. Έκτοτε, το ζευγάρι βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες και οι δυο τους δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις.

Ο Μπραντ Πιτ έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις του ότι για ένα μεγάλο διάστημα έκανε διαρκώς χρήση μαριχουάνας και ήταν ουσιαστικά απών από τη σχέση και την οικογένεια.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024