Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόσο σημαντικός είναι ο στοματικός έρωτας

Τόσο σημαντικός είναι ο στοματικός έρωτας

Είναι μία από τις πιο απολαυστικές ερωτικές πρακτικές μεταξύ δύο συντρόφων

To στοματικό σεξ είναι σίγουρα ένα από τα πιο ωραία στάδια στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Είναι ίσως και από μόνο του αρκετό για κάποιες φορές και επαρκεί σε σημείο να μη γίνεται το σεξ και να γίνεται μόνο αυτό. Μέσα από το στοματικό σεξ, το ζευγάρι έρχεται εντελώς κοντά.

Διαφορές μεταξύ φύλων

Εντάξει, αυτό δεν μας εκπλήσσει και τόσο, επειδή το έχουμε ακούσει πολλές φορές: Οι γυναίκες δέχονται λιγότερο στοματικό σε σχέση με τους άντρες.

Μια καναδική μελέτη σε φοιτητές έδειξε ότι ενώ το 63% των αντρών δέχτηκε στοματικό σεξ την τελευταία φορά που έκανε σεξ, μόλις 44% των γυναικών μπορούσαν να πουν το ίδιο. Πράγμα που κάνει την επόμενη πληροφορία να ακούγεται πολύ παράξενη…

Οι άντρες το προτιμούν περισσότερο από τις γυναίκες

Μια ξεχωριστή μελέτη, σχετικά με την απόλαυση στο στοματικό, έδειξε ότι 52% των αντρών βρίσκει το να κάνει στοματικό σε μια γυναίκα πάρα πολύ απολαυστικό, ενώ το ανάλογο ποσοστό των γυναικών βρισκόταν στο 28%.

Είναι βοηθητικό

Σύμφωνα με τις μελέτες ενός site που ερευνά το ζήτημα της απιστίας, 85% των αντρών δήλωσαν πως το στοματικό είναι αναγκαίο κομμάτι της σεξουαλικής τους ζωής σε μια σχέση, και πρέπει να συμβαίνει τακτικά. 72% των γυναικών συμφώνησαν.

7 στους 10 δε βάζουν προφυλακτικό στο στοματικό

Ναι, το ξέρουμε πως η χρήση προφυλακτικού στο στοματικό σεξ δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά ας μην ξεχνάμε πως τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα μεταδίδονται με πολλούς τρόπους—και το στοματικό με ένα άτομο που δεν γνωρίζουμε με σιγουριά ότι είναι καθαρό είναι ένας από αυτούς.

Συγκεκριμένα, ασθένειες όπως η γονόρροια μπορεί να μεταδοθούν μέσω του στοματικού, ενώ ορισμένα είδη του ιού HPV μπορεί να μετεξελιχθούν και σε καρκίνο του στόματος. Δεν είμαστε σίγουροι πώς να αισθανθούμε με αυτή την πληροφορία.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024