Η άρνηση ως απάτνηση σε κάτι σπάνιζει σε αυτά τα ζώδια για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Δε θα πούνε εύκολα «όχι» γιατί δε θέλουν ούτε να σε στεναχωρήσουν, ούτε ωστόσο γιατί θέλουν να πούνε το «όχι» έτσι κι αλλιώς.

Ζυγός

Επειδή θέλει να είναι το κέντρο της παρέας, το άτομο που όλοι εμπιστεύονται και στο οποίο όλοι απευθύνονται, θα λέει κατά βάση «ναι» . Ωστόσο, τις περισσότερες φορές που λέει «Ναι», μετά το μετανιώνει ή βασανίζει το κεφάλι του για το αν έκανε καλά, καθώς δεν είναι σίγουρος για το αν είναι κατάλληλος για κάτι, αν έπρεπε ή ξέρει το σύνολο μιας κατάστασης και δεν αδικεί καμία πλευρά. Όμως, είναι λογικό αφού μια ζωή αμφιταλαντεύεται και δεν μπορεί να αποφασίσει.

Καρκίνος

Ο  Καρκίνος δε θέλει να απογοητεύσει κανέναν δικό του άνθρωπο και διακατέχεται μόνιμα από ένα αίσθημα ευθύνης, οπότε θα συμφωνήσει να κάνει ή να προσφέρει κάτι, ακόμη και όταν το πρόγραμμά του είναι γεμάτο, αλλιώς θα έχει μετά ενοχές. Κι όσο πιο πολύ φορτώνεται και φέρνει σε πέρας, τόσα πιο πολλά μπαλάκια του πετάνε, με αποτέλεσμα συχνά να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που θέλει να καλοπερνάει με αποτέλεσμα να μοιράζεται τις θετικές του στιγμές και με άλλα άτομα. Του αρέσει επίσης να βρίσκει λύσεις όπου υπάρχει ένα πρόβλημα. Εννοείται ότι ποτέ δεν πρόκειται να πει «Όχι, δε μπορώ» ή «Όχι, δε θέλω» γιατί απλούστατα δεν υπάρχει το «Όχι» στο λεξιλόγιό του.

Ακόμα κι αν διαφωνεί κάθετα, αφού εξαντλήσει τις προσπάθειες να μεταπείσει τον οποιοδήποτε, τελικά το κάνει. Μετά εκνευρίζεται και τα βάζει βέβαια με τον εαυτό του και την αδυναμία του  να αρνηθεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο