Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο νέος της δεσμός

Η Μικαέλα Φωτιάδη και ο νέος της δεσμός

Νέες εξελίξεις καθώς η Μικαέλα Φωτιάδη έχει καινούργιο σύντροφο στη ζωή της

Λίγους μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό της, η Μικαέλα Φωτιάδη χαμογελά ξανά στο πλευρό του νέου της συντρόφου! Όλα δείχνουν πως η σχέση του γνωστού μοντέλου – που συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του GNTM – και του Αλέξανδρου Σπυριλιώτη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Βέβαια, οι δυο τους έχουν αποφασίσει να πορευτούν με αργά βήματα.

Εξελίξεις

Σύμφωνα με πληροφορημένες πηγές της Real News, το ζευγάρι, αν και μοιράζεται πολλές ώρες της ημέρας, δεν έχω προχωρήσει ακόμη σε συγκατοίκηση.

Η όμορφη Μικαέλα μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της, Γιάννη Μπορμπόκη, έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και το αποδεικνύει. Μπορεί το τέλος μια τέτοιας σχέσης να είναι αρκετά δύσκολο, μιας και υπάρχει στη μέση ένα παιδί, ο νέος της σύντροφος το κατανοεί και βρίσκεται δίπλα της διακριτικά σε όλο αυτό.

Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον τομέα της γυναικείας ένδυσης, μοιάζει να συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έψαχνε η Μικαέλα Φωτιάδη στην καινούργια αυτή φάση της ζωής της.

Η γνωριμία

Οι δυο τους, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα και όσο κι αν κάποιες φήμες ήθελαν τη Μικαέλα να ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» ανάμεσα στον επιχειρηματία και την Εύη Ιωαννίδου κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και ο Αλέξανδρος δεν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με την μελαχρινή καλλονή του πρώτου GNTM.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024