Δε θα έπρεπε να είναι taboo να αναλύονται θέματα σχετικά με το σεξ τα οποία αφορούν και τις γυναίκες. Και το θέμα είναι ότι πρέπει τα όποια στερεότυπα να σταματήσουν γενικότερα να αναπαράγονται.

Μύθος

Εδώ και χρόνια υπάρχει η  αντίληψη ότι οι άνδρες σκέφτονται διαρκώς το σεξ, ενώ οι γυναίκες σπάνια.

Όμως όλα ανατρέπονται! Και οι γυναίκες λατρεύουν το σεξ και το γεγονός ότι δεν μιλάμε διαρκώς για αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το σκεφτόμαστε. Όπως αποκάλυψε έρευνα το σκεφτόμαστε και μάλιστα αρκετά, απλά λιγότερο από το άλλο φύλλο.

Έρευνα

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Οχάιο, οι άνδρες σκέφτονται το σεξ 34,2 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 28 λεπτά, ενώ οι γυναίκες 18,6 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 51 λεπτά, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ερευνητές δεν υπολόγισαν τις οκτώ ώρες ύπνου ημερησίως που όρισαν ως δεδομένο για την έρευνά τους. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το 59% των ανδρών σκέφτονται το σεξ αρκετές φορές μέσα στη μέρα, σε σύγκριση με το 45% των γυναικών.

Τώρα όσον αφορά την άλλη αγαπημένη απόλαυση, δηλαδή το φαγητό, οι άνδρες το σκέφτονται 25,1 φορές την ημέρα δηλαδή μια φορά κάθε 38 λεπτά, ενώ οι γυναίκες το σκέφτονται κατά μέσο 15,3 φορές την ημέρα, δηλαδή κάθε 62 λεπτά. Τέλος, όσον αφορά τον ύπνο οι άνδρες τον σκέφτονται κάθε 33 λεπτά, ενώ οι γυναίκες κάθε 72. Συμπέρασμα; Μάλλον οι γυναίκες έχουμε και άλλα πιο σοβαρά πράγματα να σκεφτούμε μέσα στη μέρα από τους άνδρες!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr