Προφανώς το ότι δεν επιλέγουν την ξεπέτα αυτά τα ζώδια, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θέλουν και γάμο. Παρ’ όλα αυτά ξέρουν τι έχει περισσότερη σημασία για αυτά τα ζώδια με αποτέλεσμα να μην ψάχνονται συνέχεια από εδώ και από εκεί.

Κριός

Φτάνοντας στο κρεβάτι με έναν Κριό, δεν θα ξέρεις ποτέ αν πρόκειται για σεξ της μιας βραδιάς ή αν θα υπάρχει συνέχεια μεταξύ σας, για τον απλούστατο λόγο πως ούτε ο ίδιος γνωρίζει. Ένας Κριός δεν σχεδιάζει ποτέ τις κινήσεις του, ζει την στιγμή χωρίς να σκέφτεται το αύριο.

Είναι από τα ζώδια που θα του τύχει αρκετές φορές στη ζωή του να κάνει σεξ για μία βραδιά και αυτό θα συμβεί είτε γιατί διανύει περίοδο που θέλει την ελευθερία του, είτε γιατί δεν του λέει κάτι ερωτικά το άτομο με το οποίο βρέθηκε στο κρεβάτι! Κατά γενική ομολογία, έναν Κριό πρέπει να τον «ψήσεις» αρκετά πριν ενδώσεις, ώστε να τον έχεις κάνει να «τσιμπηθεί» για τα καλά μαζί σου

Ταύρος

Δεν του λέει κάτι το σεξ της μιας βραδιάς, ο Ταύρος επιδιώκει να έχει κάτι πιο σταθερό στη ζωή του! Για να νιώσει πληρότητα στην σεξουαλική του ζωή, θα πρέπει πρώτα να έχει εξοικειωθεί με το άτομο που έχει δίπλα του!

Σίγουρα έχει τύχει σε έναν Ταύρο, κάποια στιγμή της ζωής του να κάνει one night stand και πολύ πιθανό να του ξανατύχει, δεν θα είναι όμως η πρόθεσή του όμως αυτή.

Ένας Ταύρος μπορεί να ξεκινήσει μία γνωριμία, να φτάσει στο κρεβάτι με έναν άνθρωπο και να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει χημεία, ότι δεν υπάρχει ερωτισμός και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μειώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και να μην θέλει να συνεχίσει αυτή την ερωτική ιστορία. Αυτός λοιπόν είναι ο ένας και ο μοναδικός λόγος που ένας Ταύρος θα κάνει σεξ μόνο για μία βραδιά!

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος έρχεται πρώτος στη λίστα των εραστών για μία βραδιά, του αρέσει το ευκαιριακό σεξ, γιατί είναι από τους ανθρώπους που δεν του πολυαρέσουν οι δεσμεύσεις, αλλά λατρεύει και τις νέες εμπειρίες.

Πολλές φορές θα του τύχει να βρεθεί στο κρεβάτι με έναν άνθρωπο χωρίς να το έχει πολυσκεφτεί, απλά θα έχει «κάτσει» έτσι η στιγμή, και στη συνέχεια να μην έχει κανένα ενδιαφέρον να το συνεχίσει.

Άλλες πάλι φορές, θα επιδιώξει ο ίδιος να κάνει σεξ για μία βραδιά, γιατί αυτό που μπορεί μόνο να τον νοιάζει είναι η ερωτική επαφή και τίποτα περισσότερο… Γενικότερα, ένας Δίδυμος δεν έχει ταμπού και προκαταλήψεις και στα ερωτικά του είναι αρκετά άστατος αλλά και ανοιχτόμυαλος…

Καρκίνος

Δεν του αρέσει το σεξ, αλλά ο έρωτας. Έτσι λοιπόν, ο Καρκίνος θέλει το συναίσθημα και το ρομάντζο για να ικανοποιηθεί! Δεν κάνει σεξ της μιας βραδιάς, δεν το εγκρίνει σαν επιλογή και τον πιάνουν και οι ανασφάλειές του, όταν θα του μπει στο μυαλό ότι το άτομο που γνώρισε μπορεί να θέλει να βρεθούν στο κρεβάτι για μία και μόνο φορά!

Ωστόσο, επειδή σε όλους μας έχει τύχει η στιγμή να κάνουμε σεξ για μία βραδιά, έτσι και ο Καρκίνος θα κάνει one night stand, αν προσπαθεί να ξεχάσει έναν έρωτα που τον σημάδεψε ή, πολύ απλά, γιατί έπεσε θύμα μίας γνωριμίας που του έταξε “λαγούς με πετραχήλια” και τελικά αυτό που ήθελε ήταν μόνο μία βραδιά για να περάσει καλά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο