Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς να συμπεριφερθείς όταν βγεις με κάποιον που ντρέπεται

Πώς να συμπεριφερθείς όταν βγεις με κάποιον που ντρέπεται

Το να είναι κανείς ντροπαλός έχει σίγουρα τη δική του γοητεία και συχνά είναι κάτι το ερωτεύσιμο

Αν γνώρισες έναν ρομαντικό άνθρωπο, τότε θα ήταν καλό να ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς έτσι ώστε να μην τον φέρεις σε αμήχανη θέση. Μην ξεχνάς ότι ακόμα και να δείχνει ότι νιώθει άνετα, δε χρειάζεται να αλλάξεις κάποια βασικά που σχετίζονται με τον ίδιο. Οι ντροπαλοί είναι ιδιαίτερα γοητευτικοί.

Όχι σε κλαμπ

Το κλαμπ δεν είναι μόνο κακή ιδέα για ραντεβού, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να βγεις με έναν ντροπαλό. Περιλαμβάνει το τρίπτυχο της αποτυχίας: φασαρία, πολυκοσμία και μεθυσμένους που φασώνονται ξεδιάντροπα. Όχι, όχι, το κλαμπ δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.

Σε πάρτι γνωστών του

Σχεδόν όσο άβολο είναι να πας έναν συνεσταλμένο άνθρωπο σε ένα κλαμπ, άλλο τόσο είναι να του προτείνεις να τον συνοδεύσεις στο πάρτι που σου είπε ότι έχει να πάει. Θα νιώσει πολύ άβολα με τα βλέμματα των γνωστών του καρφωμένα πάνω του και με την ταλαιπωρία να κρατήσει μια ισορροπία στην επικοινωνία με φίλους και εσένα.

Με άλλο ζευγάρι

Ίσως ο φίλος σου να είναι στην ίδια φάση με εσένα, δηλαδή να έχει αρχίσει να βρίσκεται στη φάση των πρώτων ραντεβού. Είναι πολύ δελεαστικό μετά από ένα ποτό να προτείνεις στον συνεσταλμένο συνοδό σου να πάτε να βρείτε τον φίλο σου και το ραντεβού του. Καλύτερα όμως να συγκρατηθείς. Είναι πολύ δύσκολο για έναν ντροπαλό άνθρωπο να πρέπει να επικοινωνήσει και με εσένα και με δύο αγνώστους.

Το ρομαντικό δείπνο

Τα τετ-α-τετ ραντεβού ενώ είναι ωραία ιδέα, δεν έχουν «δικλείδα ασφαλείας». Υπάρχει μία παγίδα σχετικά με τα ραντεβού-δείπνα: δεν είναι εύκολο να συζητάς ασταμάτητα, χωρίς παύσεις, πράγμα που σημαίνει ότι αρκετές φορές θα κοιτιέστε άβολα χωρίς να έχετε κάτι να πείτε. Εύλογα θα σκεφτείς «με δουλεύετε; Ούτε για φαγητό δεν μπορούμε να βγούμε;». Όχι μπορείτε, είναι η απάντησή μας. Πάρτε street food και περπατήστε στην Πλάκα.

Μην αλλάζεις τα πλάνα

Το ντροπαλό φλερτ σου έχει προετοιμαστεί γι’ αυτό που κανονίσατε. Αν εσύ του αλλάξεις τα πλάνα επειδή έχεις καλές προθέσεις και θέλεις να του κάνεις έκπληξη, θα τον πιάσεις απροετοίμαστο. Άρα και πιο αμήχανο.

Σε μία συναυλία

Όπως και σε ένα κλαμπ, έτσι και σε μία συναυλία τα ραντεβού είναι σχετικά δύσκολα για έναν ντροπαλό άνθρωπο. Αναγκασμένοι λόγω φασαρίας να φωνάζουν για να τους ακούσεις, πρέπει παράλληλα και να κάνουν ησυχία επειδή αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά σε μία συναυλία.

Γενικά, είναι σχετικά άβολο να κάθεσαι ακίνητος σε συναυλία, κάτι πρέπει να κάνεις. Και είναι αρκετά αμήχανο να στέκεσαι όρθιος σαν στέκα του μπιλιάρδου κουνώντας ρυθμικά το πόδι.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024