Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα πιο συνήθη συναισθήματα σε αυτά τα τέσσερα ζώδια

Τα πιο συνήθη συναισθήματα σε αυτά τα τέσσερα ζώδια

Αυτά τα 4 ζώδια παρουσιάζουν ορισμένα συμπεριφορικά χαρακτηριστικά που κάποια τα χαρακτηρίζουν πιο χαρούμενα και κάποια άλλα λιγότερο χαρούμενα

Η ευτυχία και η χαρά για κάποια ζώδια δεν είναι δεδομένη. Επίσης κάποια άλλα έχουν την τάση να εκφράζουν συχνά τη δυσαρέσκειά τους ως προς το θέμα της ψυχολογίας τους. Την ίδια ώρα κάποια είναι ευτυχισμένα πολύ πιο εύκολα.

Αιγόκερως

Αυτό που διατηρεί τον Αιγόκερω αισιόδοξο και ευτυχισμένο είναι η συνειδητοποίηση ότι έχει την ελευθερία να πολεμήσει για αυτό που χρειάζεται. Εναι εξαιρετικά ελεύθερο άτομο και δεν αναγνωρίζει κανένα εμπόδιο.

Η εκφραστική τους φύση τους δίνει μια ελευθερία για να πάνε στην κατάσταση του ευτυχισμένου, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκονται.

Σκορπιός

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού συνειδητοποιείτε σίγουρα ότι η ευτυχία είναι το πράγμα για το οποίο αγωνίζεστε. Κανείς δεν επενδύει περισσότερη ενέργεια από τον Σκορπιό σε σχέση με τη δική του ευτυχία. Θα τους δεις να δουλεύουν έξω, να μένουν σε φόρμα, να ψάχνουν εξαιρετικά βιβλία, αφού οι Σκορπιοί βρίσκουν την ευτυχία στα φυσικά επιτεύγματα.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο δεν είναι εύκολα ευτυχισμένο ή χαρούμενο. Βιώνει ουδέτερα συναισθήματα και διάθεση. Το κύριο θέμα είναι ότι έχει ψυχολογικά ζητήματα που δε θέλει να τα λύσει και καταλήγει να ζει σε άρνηση. Είναι μια καταστροφική, αυτοκαταστροφική φύση, και οι Ταυροί οι ίδιοι δεν κατανοούν γιατί το κάνουν ξανά και ξανά.

Όταν νιώσουν χαρούμενοι, δε θα είναι 100% ευτυχισμένοι, αλλά θα βιώσουν τη χαρά πιο ήπια και διαφορετικά.

Παρθένος

Η χαρά και η ευτυχία δεν επιτρέπονται στη νοοτροπία των Παρθένων. Ο Παρθένος είναι το πιο απρόσφορο για ευτυχία ζώδιο του ζωδιακού. Το αυτο-μίσος που ασκεί καθημερινά ανακαλύπτεται τακτικά από τις προβολές που κάνει στους άλλους ανθρώπους.

Η γνήσια ικανοποίηση που αισθάνεται ο Παρθένος είναι το σημείο στο οποίο έχει νικήσει μία συζήτηση λέγοντας προσχεδιασμένα επιχειρήματα. Η ικανοποίησή του είναι να ακούει από τον ίδιο και τους άλλους ότι έχει δίκιο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024