Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλές σχέσεις Αιγόκερου και Ζυγού

Οι καλές σχέσεις Αιγόκερου και Ζυγού

Δύο ζώδια με αρκετά κοινά τα οποία οδηγούν σε έναν πολύ καλό συνδυασμό μεταξύ τους, ανακαλύπτοντας πολλά καινούργια πράγματα

Είναι αρκετά διαφορετικά ζώδια αλλά έχουν κάποιες κοινές αξίες που τα κάνουν να πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη αλλά και λειτουργική σχέση.

Συνδυασμός ζωδίων

Και οι δύο έχετε πολλά ενδιαφέροντα, πολλά από τα οποία μπορεί να είναι και κοινά. Η κοινωνικότητα του Ζυγού εντυπωσιάζει τον Αιγόκερω. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο επειδή με αυτόν τον τρόπο θα έχεις και εσύ την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα σε χαροποιεί ιδιαίτερα που θα σου δοθούν τέτοιες σημαντικές ευκαιρίες. Σου αρέσει στον Ζυγό η γοητεία που εκπέμπει και η διπλωματία που τον χαρακτηρίζει.

Ο Ζυγός ασχολείται με τις κοινωνικές και ψυχολογικές συνδέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Αυτό σημαίνει ότι θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανεξάρτητο και άνετο τρόπο ζωής. Αυτό σου ταιριάζει πάρα πολύ και έτσι θα είναι ένα συν για σένα.

Τα οικονομικά και τα χρήματα δεν είναι βεβαίως η κινητήρια δύναμη του Ζυγού, αλλά αγαπάει το στυλ, τον πολιτισμό και τα λεπτότερα πράγματα.

Αλληλεπίδραση Αιγόκερου-Ζυγού

Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι αρκετά καλή και θα έχετε καλή χημεία μεταξύ σας. Έτσι θα δεθείτε περισσότερο συναισθηματικά ο ένας με τον άλλον και θα είστε χαρούμενοι αρκετά.

Το πρόβλημα όμως θα εμφανιστεί όταν ο Ζυγός θα αρχίσει να γκρινιάζει που περνάς πολύ χρόνο στο γραφείο. Νιώθει συνέχεια την ανάγκη να αλληλεπιδρά με έναν σύντροφο αλλιώς είναι σαν να του λείπει κάτι.

Θεωρεί το γάμο απαραίτητο, οπότε αν έχεις στο μυαλό σου οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό θα το καταλάβει αμέσως. Ο Ζυγός όμως δεν είναι τόσο πρακτικός όσο είσαι εσύ φιλόδοξε Αιγόκερε! Εσύ θέλεις στην ζωή σου σταθερότητα αλλά ο Ζυγός δεν μοιράζεται με σένα πάντα αυτή την ανάγκη.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024