Το πώς δείχνει ο κάθε ένας την αγάπη του και το ερωτικό του ενδιαφέρον στον σύντροφό του είναι μία καθαρά προσωπική υπόθεση. Αυτό δε σημαίνει φυσικά πως τα ζώδια δεν παίζουν καθοριστικό ρόλο στη συμπεριφορά κάποιου.

Καρκίνος

Η διασφάλιση ότι ο σύντροφός του αισθάνεται αγάπη είναι πολύ σημαντική για τον Καρκίνο. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για τη φροντίδα, την ενσυναίσθηση και την προστασία. Οι Καρκίνοι θέλουν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με τους αγαπημένους τους και αντίστροφα.

Είναι δημιουργικοί, αυθόρμητοι και μπορεί να δώσουν μια φιλοφρόνηση όταν είναι λιγότερο αναμενόμενο, ώστε να υπάρχει ενθουσιασμός. Ο τύπος του επαίνου που ο Καρκίνος μπορεί να δώσει στο ταίρι του είναι: «Είσαι ένας απίστευτος σύντροφος και είμαι τόσο ευγνώμων που σε έχω στη ζωή μου».

Λέων

Ο Λέων είναι έντονος, χαρισματικός και γενναιόδωρος. Οι άνθρωποι κοιτάζουν προς την επιτυχία. Γεννήθηκαν ηγέτες. Ο Λέων κάνει τα πράγματα να γίνουν και κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους.

Είναι μια θετική παρουσία στη ζωή κάποιου. Είναι πιστοί και παίρνουν τις σχέσεις τους σοβαρά. Κοιτάνε πολύ την εμφάνιση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν χαρακτήρα ή ότι τους αρέσει μόνο να κρίνουν τον άλλον βάσει στυλ, εμφάνισης κλπ.

Σημαίνει μόνο ότι έχουν εκτίμηση σε κάτι που είναι ωραίο. Μια φιλοφρόνηση του Λέοντα μπορεί να είναι: «είσαι όμορφη», ή «απόψε, θα ήθελα να μιλήσω μαζί σου, αντί να βγω έξω με τους φίλους μου».

Παρθένος 

Ο Παρθένος είναι ταλαντούχος και μπορεί να φαίνεται σαν να μην υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει. Είναι έξυπνος, αστείος, δημιουργικός από τη μία πλευρά και αναλυτικός, αξιόπιστος και πρακτικός από την άλλη.

Ο Παρθένος μάχεται την τελειότητα με τον εαυτό του, αλλά είναι λιγότερο επιδέξιοι με τον εκάστοτε σύντροφό του. Μια φιλοφρόνηση του Παρθένου μπορεί να είναι: «πω πω, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα βρήκες λύση στο όλο θέμα» ή «σε εμπιστεύομαι πολύ». Ο Παρθένος μπορεί να μην είναι υπερβολικά συναισθηματικός, αλλά μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι υπάρχει πολλή αγάπη πίσω από τα λόγια του. 

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο