Στην Αστρολογία ο Χείρωνας δείχνει τις βαθιές εσωτερικές ψυχικές πληγές και τραύματα που έχουμε. Αναλόγως το ζώδιο στο οποίο έχουμε τον αστεροειδή αυτόν μπορούμε να δούμε τι χρειάζεται να θεραπεύσουμε ψυχικά για να εξελιχθούμε περαιτέρω. Έχει σύνδεση με το κάρμα μας καθώς επίσης και με τα μαθήματα που οφείλουμε να πάρουμε από την καθημερινότητά μας.

Τι είναι;

Ο Χείρων είναι ένας από τους τέσσερις αστεροειδείς στο γενέθλιο χάρτη σας, μαζί με τους Ceres, Juno και Pallas Athena. Αυτές οι αστεροειδείς περικλείουν ένα εκλεπτυσμένο και λιγότερο γνωστό τμήμα των γενέθλιων γραφημάτων μας, αποκαλύπτοντας αποχρώσεις της προσωπικότητάς που πολλοί ενθουσιώδεις αστρολόγοι θα αγνοούσαν.

Συμπεριλαμβανομένων των πιο θηλυκών, συναισθηματικών και καλλιεργητικών πτυχών σας, είναι κρίμα που τα στοιχεία αυτά τείνουν να υποτιμούνται. Αυτά τα στοιχεία λένε πράγματα για το ποιοι είμαστε που συνήθως παραμένουν άγνωστα.

Μυθολογία

Η κατανόηση του ποιος ήταν ο Χείρωνας στην ελληνική μυθολογία εκφράζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για αυτό το λεπτό, αλλά πολύπλοκο σύμβολο. Ήταν Κένταυρος και ο γιος ενός θεού, ο Κρόνος, τον καθιστούσε αθάνατο.

Η γενεαλογία του του έδωσε και υπερφυσικές δυνάμεις θεραπείας. Ωστόσο, θυσίασε την αθανασία του, έτσι ώστε η ανθρωπότητα να έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει φωτιά. Οι αστρολόγοι τον αναφέρουν ως τον «πληγωμένο θεραπευτή». Οι θεραπευτικές του δυνάμεις δεν δούλευαν στις δικές του πληγές.

Τι εκφράζει;

Το ζωδιακό σημάδι που εκφράζει ο Χείρωνας μέσα από το γενέθλιο διάγραμμα σας δίνει έμφαση στις περιοχές της ζωής σας που πάντα φαίνονταν πιο δύσκολες από άλλες. Ο Χείρωνας σας μπορεί να επισημάνει τις βαθιές ανασφάλειες που έχετε, ζητήματα αυτοσεβασμού και εσωτερικών αναζητήσεων που μπορεί να έχετε.

Ξέροντας πού έχετε τον Χείρωνα μπορείτε να δείτε τι ακριβώς μπορείτε να διορθώσετε και να αφήσετε στην άκρη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο