Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που κάνουν πολλή φασαρία και μένουν στο δίπλα διαμέρισμα

Τα ζώδια που κάνουν πολλή φασαρία και μένουν στο δίπλα διαμέρισμα

Η φασαρία, οι ήχοι, και η γκρίνια που ακούγεται από το σπίτι αυτών των ζωδίων σίγουρα θα σου προξενήσει πονοκέφαλο

Το να έχεις γείτονες οι οποίοι κάνουν συνέχεια φασαρία σε επηρεάζει τόσο στην ψυχολογία όσο και στη συμπεριφορά σου απέναντί τους. Δε θες να τους μιλάς για ευνόητους λόγους και μπορεί να νομίζεις έτσι δε θα συνεχίσουν να κάνουν φασαρία.

Τοξότης

Είναι φιλικότατος και κοινωνικότατος, το κακό όμως είναι ότι δεν ανήκει σε αυτούς τους γείτονες που σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας ή καλύτερα δε σέβονται τίποτα. Βάζει δυνατά τη μουσική ή την τηλεόραση, φωνάζει, τσακώνεται, χτυπάει, γελάει και σκασίλα του μεγάλη, αν είναι μεσημέρι ή ξημερώματα… Αν, μάλιστα, του ζητήσεις να χαμηλώσει την ένταση, μπορεί και να σε βρίσει.

Δίδυμοι

Έχεις καταλάβει ότι έχοντας γείτονά σου έναν Δίδυμο δεν πρόκειται να περάσεις απαρατήρητος ούτε εσύ, ούτε ο οποιοσδήποτε μπει στο σπίτι σου. Είναι ο πρώτος που θα σου πιάσει την κουβέντα, θα σε τρελάνει στις ερωτήσεις για την προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή, ενδεχομένως και να σου στείλει αίτημα φιλίας σε κάθε κοινωνικό δίκτυο, σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σου.

Ξέρει τα πάντα για σένα, από το τι ώρα φεύγεις, τι ώρα έρχεσαι, τι κάνεις, μέχρι το με ποιον είσαι σε σχέση… αν είσαι και φυσικά έχει φροντίζει να διαδώσει τα νέα και στους υπολοίπους.

AdTech Ad

Παρθένος

Αυτός ο γείτονας θα σου σπάσει τα νεύρα. Αν ήταν δυνατό, θα σε προμήθευε με το που πάτησες το πόδι σου στη γειτονιά με μια λίστα με όλα όσα απαγορεύεται να κάνεις.

Ένας τεράστιος κατάλογος από «Μην»! Μην πατάς το καζανάκι μετά τις 00:00, φίμωσε το σκύλο σου, μάντρωσε τη γάτα σου, χαμήλωσε τη μουσική ή την τηλεόραση, μην καλείς κόσμο στο σπίτι μετά τις 23:00 ή διώξ’ τον, αν ξεκινήσει η ώρα κοινής ησυχίας, μην κάνεις θόρυβο όταν περπατάς, μη σκας στα γέλια… Κοινώς, μη μιλάς, μη γελάς, μην περπατάς…

Σκορπιός

Κάθε νέος γείτονας για τον Σκορπιό είναι υπό έρευνα! Θα σε τσεκάρει από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Αν σε συμπαθήσει, έχει καλώς, αν σε αντιπαθήσει όμως την έβαψες. Θα σου δείχνει την αποδοκιμασία του φάτσα φόρα, θα στραβώνει τη μούρη του στις συνελεύσεις της πολυκατοικίας ή θα σου πετά ανοιχτά μπηχτές, αν δε σε ειρωνεύεται.

Έχε υπόψη σου δε ότι αν έγινε κάποιο ατύχημα εις βάρος του κατά τη μετακόμισή σου, μαύρο φίδι που σε έφαγε. Δεν θα το ξεχάσει ακόμα κι αν περάσουν 20 χρόνια και θα στο κρατάει μανιάτικο.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024