Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτια Ζυγούλη: Η απίστευτη μεταμόρφωση της σε σταρ του Χόλιγουντ

Κάτια Ζυγούλη: Η απίστευτη μεταμόρφωση της σε σταρ του Χόλιγουντ

Η Κάτια Ζυγούλη αγνώριστη με το μαγικό άγγιγμα του Αχιλλέα Χαρίτου

Η Κάτια Ζυγούλη αφέθηκε στα χέρια του γνωστού makeup artist Αχιλλέα Χαρίτου και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ο Αχιλλέας Χαρίτος έχει γράψει ιστορία που με την μοναδική αισθητική, την αισθητική του και τη ματιά που μόνο εκείνος ξέρει να ρίχνει σε ηθοποιούς και μοντέλα μεταμορφώνοντάς τες σε σταρ περασμένων δεκαετιών.

Στα μαγικά του χέρια κάθε γυναίκα αποκτά λάμψη και μοναδική γοητεία καθώς η μεταμόρφωση είναι ένα έργο τέχνης που μόνο ο Αχιλλέας Χαρίτος γνωρίζει καλά με ποιο τρόπο μπορεί να το κάνει πραγματικότητα.

Διάσημες Ελληνίδες έχουν δοκιμάσει το μαγικό του άγγιγμα ενώ με πολλές έχει συνεργαστεί αποκλειστικά για πολλές δεκαετίες.

Σαν καλλιτέχνης χρησιμοποιεί τα όπλα του μακιγιάζ, ακριβώς όπως ένας ζωγράφος τα πινέλα του και με τα χρώματα μεταμορφώνει τον καμβά των προσώπων.

Σε αυτά τα μαγικά χέρια αφέθηκε αυτή τη φορά η Κάτια Ζυγούλη, μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες που αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών κρατά όχι μόνο τη σιλουέτα της αλλά και τη λάμψη του προσώπου της.

Η δημιουργικότητα και η φαντασία του Αχιλλέα Χαρίτου βρήκαν στο πρόσωπό της ένα ιδανικό μοντέλο για να τη μεταμορφώσει σε σταρ του Χόλιγουντ και του ασπρόμαυρου κινηματογράφου και της μαγνητικής του γοητείας που ακόμα και σήμερα καθηλώνει εκατομμύρια θεατές.

O Αχιλλέας Χαρίτος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram και μας κατέπληξε για ακόμα μια φορά με την ικανότητα και το ταλέντο του.

Μεταμόρφωσε την Κάτια Ζυγούλη σε μεγάλες σταρ του σινεμά, σε Όντρεϊ Χέπμπορν, Μέριλιν Μονρόε, Λιζ Τέιλορ, Ρίτα Χέιγουορθ, Μπριζίτ Μπαρντό, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ και με ένα κυριολεκτικά εκπληκτικό αποτέλεσμα, τόσο που δυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις την όμορφη και λαμπερή Ελληνίδα πίσω από αυτές τις εικόνες.

Δείτε παρακάτω το απολαυστικό βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ο Αχιλλέας Χαρίτος :

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024