Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη : H μυστική συνταγή που «έριξε» το Instagram

Ελεονώρα Μελέτη : H μυστική συνταγή που «έριξε» το Instagram

Η Ελεονώρα Μελέτη μπήκε στην κουζίνα και το Instagram

Η μητρότητα μόνο καλό έχει κάνει στην Ελεονώρα Μελέτη, αφού δεν σταματά να βελτιώνεται και να μαθαίνει νέα πράγματα.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι μια full time μαμά, αφού λατρεύει να περνά παραγωγικό χρόνο με την μικρή Αλεξάνδρα και να τη βλέπει μεγαλώνει και να αποκτά τη δική της προσωπικότητα.

Εκτός των άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη τα πάει καλά και στη μαγειρική, καθώς φροντίζει ο σύζυγος, Θοδωρής Μαροσούλης, και η κόρη τους να τρέφονται όσο καλύτερα γίνεται.

View this post on Instagram

Τι κάνω σε αυτή τη φωτογραφία; 🤔Ετοιμάζομαι να μαγειρέψω γεμιστά; 🤔Εγκαινιάζω τον πάγκο μου στη λαική; 😃Προλαμβάνω τον διαβήτη τύπου 2; Και τώρα θα σας πω κάτι προσωπικό. Στην οικογένεια μου έχουμε ιστορικό διαβήτη, παρ όλα αυτά, αν και είμαι σε μία ηλικία που αγαπάει τη νόσο που πλέον θεωρείται μάστιγα του αιώνα μας, το σάκχαρο μου είναι σε εξαιρετικά επίπεδα ενώ στην εγκυμοσύνη μου δεν παρουσίασα το παραμικρό πρόβλημα! Αυτό όμως δεν είναι τυχαίο. Έχοντας στον περιβάλλον μου άνθρωπο με διαβήτη τύπου 2 έμαθα από μικρή πως η σωστή ισορροπημένη διατροφή και η τακτική σωματική άσκηση δεν αποτελούν μόνο απαραίτητο σκέλος της θεραπείας για όσους νοσούν, αλλά είναι ταυτοχρονα και ο μοναδικός τρόπος πρόληψης του διαβήτη τύπου 2 για όσους δεν νοσούν. Μεγάλωσα τρώγοντας σωστά, μεγάλωσα λατρεύοντας τα αθλήματα. Και αυτός ο τρόπος ζωής με έχει βοηθήσει να στέκομαι μπροστα σας αυτη τη στιγμή απόλυτα υγιής την ώρα που χιλιάδες άνθρωποί κάθε χρόνο διαγνώσκονται με διαβήτη τύπου 2 χωρίς να έχουν καν κληρονομικότητα. Ενα ποστ δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα μυστικά μίας σωστής διατροφής, ένα κλικ όμως στο link in bio μπορεί να σε βάλει στο δρόμο για να τα ανακαλύψεις. #attheheartofdiabetes #collab 👉link in bio

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Με μια ανάρτηση στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε υγιεινά μπισκότα για όλη την οικογένεια, τα οποία βγήκαν πεντανόστιμα.

Η ίδια πόζαρε με περηφάνια δείχνοντας μας τα δημιουργήματά της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε:

«Τα μπισκότα έχουν βγει πιο ωραία από εμένα στη φωτογραφία, αλλά κ στη γεύση είναι φανταστικά, έχω όμως τεράστια χαρά που φτιάχνω νοστιμιές κ θέλω να μοιραστώ τη χαρά αυτή αν κ στο συγκεκριμένο καρέ δε φαίνεται γιατί βγήκε καταλάθος. !!!

Μα τω θεω αν τα έκανα give away χαμός θα γινόταν, αλλά θα κάνω give away τη συνταγή αύριο στο @byeleonorameleti. Νοικοκυρά μπορεί να μην είμαι η καλύτερη αλλά στη κουζίνα άμα μπω, τα πάω καλά! … βλέπεις από τη προγιαγιά μαρικα μέχρι κ τη μαμά, μη ξεχάσω ΚΑΙ τη πεθερά, χρυσά τα χέρια! Χρυσά! Εγώ επιχείρησα το 2012 να ασχοληθώ, μπακούρα ήμουν, αλλά με τα delivery δεν το χα ποτέ. Μ αρέσει το υγιεινό φαγητό, ας όψεται η ανάγκη… τώρα πλέον το απολαμβάνω… αυτά!

Καλό βράδυ!

ΥΓ: τα μπισκότα δεν έχουν ζάχαρη, δεν έχουν αυγά, δεν έχουν λευκό αλευρι! Έχουν 4 υλικά κ θέλει 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα προετοιμασία για να μπει στο φούρνο!».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό της  η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram:

View this post on Instagram

Τα μπισκότα έχουν βγει πιο ωραία από εμένα στη φωτογραφία, αλλά κ στη γεύση είναι φανταστικά, έχω όμως τεράστια χαρά που φτιάχνω νοστιμιές κ θέλω να μοιραστώ τη χαρά αυτή αν κ στο συγκεκριμένο καρέ δε φαίνεται γιατί βγήκε καταλάθος. !!! Μα τω θεω αν τα έκανα give away χαμός θα γινόταν, αλλά θα κάνω give away τη συνταγή αύριο στο @byeleonorameleti. Νοικοκυρά μπορεί να μην είμαι η καλύτερη αλλά στη κουζίνα άμα μπω, τα πάω καλά! … βλέπεις από τη προγιαγιά μαρικα μέχρι κ τη μαμά, μη ξεχάσω ΚΑΙ τη πεθερά, χρυσά τα χέρια! Χρυσά! Εγώ επιχείρησα το 2012 να ασχοληθώ, μπακούρα ήμουν, αλλά με τα delivery δεν το χα ποτέ. Μ αρέσει το υγιεινό φαγητό, ας όψεται η ανάγκη… τώρα πλέον το απολαμβάνω… αυτά! Καλό βράδυ! ΥΓ: τα μπισκότα δεν έχουν ζάχαρη, δεν έχουν αυγά, δεν έχουν λευκό αλευρι! Έχουν 4 υλικά κ θέλει 6 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα προετοιμασία για να μπει στο φούρνο! #cooking #cookies #mycooking #foodstagram #vegan

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024