Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτά τα ζώδια. Είτε το βλέπουν συναισθηματικά είτε όχι, το σίγουρο είναι πως δε μπορούν να είναι με κάποιον αν σεξουαλικά δεν έχουν την καλύτερη «χημεία» με τον άλλον.

Δίδυμος

Το ζώδιο της χαράς, έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να αυξήσει τα επίπεδα σεροτονίνης σου. Έχει ερωτικές ορμές ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εκεί που σίγουρα δεν το περιμένεις καν, με αποτέλεσμα να σε εκπλήσσει θετικά.
Λατρεύει το σεξ και μια ζωή χωρίς αυτό για εκείνον είναι ζαμπόν δίχως λιπαρά, σερβιέτα δίχως τα φτερά. Δεν την αντέχει τη ζωή χωρίς τη συνουσία, αγαπάει το σώμα του, είναι όμορφος εκ φύσεως και «γλεντάει» το awesomeness.

Ταύρος

Το σεξ είναι μέσα στις προτεραιότητές του από την άποψη ότι έτσι δένεται και περισσότερο με τον σύντροφό του. Αν δεν έχει σχέση μπορεί να επιδιώξει και το περιστασιακό σεξ χωρίς δεσμεύσεις.

Γενικά βαριέται που ζει, αλλά για σεξ πετάει τη σκούφια του. Είναι πάντα έτοιμος, ακόμα και όταν δεν είναι δηλώνει πρόθυμος. Ο Ταύρος θέλει καλοπέραση, το σεξ είναι ένας από τις βασικότερες αφορμές για να περάσει καλά, το ξέρει και ποτέ δεν λέει «όχι».

Ιχθείς

Λένε ότι τα ζώδια του νερού αγαπάνε το σεξ. Κάνουν σεξ, βαριούνται χωρίς αυτό και είναι έτοιμοι να τα παρατήσουν όλα αν δεν υπάρχει στη ζωή τους. Χρειάζονται τη σωματική επαφή και την επιδιώκουν, δεν ζουν χωρίς αυτή. Το σεξ μαζί τους είναι μια περιπετειώδης διαδικασία με μπόλικο fun.

Το σεξ για τον Ιχθύ είναι και ένας τρόπος για να έρθει πιο κοντά στον σύντροφό του. Μπορείο επίσης να αναπτύσσει συναισθήματα κατά τη διάρκεια αυτού, ασχέτως αν δεν το λέει.

Γράψτε το σχόλιό σας