Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ερωτικό ενδιαφέρον γίνεται φανερό και με αυτούς τους τρόπους

Το ερωτικό ενδιαφέρον γίνεται φανερό και με αυτούς τους τρόπους

Η ερωτική και ρομαντική προσέγγιση σε κάποιον, δεν είναι κάτι που γίνεται απαραίτητα μιλώντας του

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ερωτικές προσεγγίσεις, το καλύτερο είναι να αποφασίσεις ποια είναι αυτή που ταιριάζει περισσότερο στη δική σου ιδιοσυγκρασία και άρα σου είναι πιο εύκολη για να την κάνεις.

Οπτική επικοινωνία

Αν τσακώσεις κάποιον να σε κοιτάζει λίγο παραπάνω από το κανονικό ή έστω να «ξεχνάει» το βλέμμα του πάνω σου, μάντεψε: Κατά πάσα πιθανότητα σε βρίσκει ελκυστική ή ενδιαφέρουσα. Το ίδιο ισχύει και για σένα αν το κάνεις εμφανώς, χωρίς να προσπαθείς να το κρύψεις. Εννοείται πως χρειάζεται μέτρο στη διάρκεια, γιατί από ένα σημείο και μετά γίνεται κάπως… τρομακτικό.

Χαμόγελο

Είναι μία ωραιότατη αρχή για να καταλάβει ο άλλος ότι τουλάχιστον τον συμπαθείς. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι τα νεογέννητα συνηθίζουν να μιμούνται τους γονείς τους όταν χαμογελάνε σχεδόν μέσα σε δύο ημέρες από την γέννησή τους. Προτίμησε να «φορέσεις» στο πρόσωπό σου ένα μεγάλο, ζεστό χαμόγελο ενόσω κοιτάς τον άλλον στα μάτια και είσαι αυτομάτως σε καλό δρόμο.

Χείλη

Ένα ελαφρύ δάγκωμα των χειλιών μας ή ακόμα και ένα διακριτικό «πέρασμα» της γλώσσας πάνω από τα χείλη μας, είναι ξεκάθαρο σημάδι έλξης. Τα χείλη είναι ερωτογενής ζώνη σωστά; Ωστόσο, ο υπερβολικός ζήλος στο «σπορ» θα είναι αντίστοιχα παρεξηγήσιμος, φέρνοντας τον άλλον σε αμηχανία ή περνώντας του το λανθασμένο μήνυμα της ντροπής (ή το ακριβώς αντίθετο), οπότε προσοχή!

Στάση σώματος

Το πιο απλό βήμα στο φλερτ είναι το πώς στέκεσαι και προς τα πού κλίνει το σώμα σου. Αν κλίνει προς τη μεριά εκείνου που σε ενδιαφέρει, το ίδιο και οι άκρες των ποδιών σου, του δείχνεις πως έχει την αμέριστη προσοχή σου. Ένα κλικ παραπάνω, αν γέρνεις ελάχιστα προς τα μπροστά, προς το μέρος του πάντα.

Ελαφρύ άγγιγμα

Πρόκειται για το περιβόητο «με συγχωρείτε ήταν τυχαίο» που είχε αναφωνήσει η Αλίκη Βουγιουκλάκη ως «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» όταν έπεσε πάνω στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ για να τον κάνει να την προσέξει, αλλά στην πιο light του εκδοχή. Δήθεν τυχαία – πολύ ελαφριά, το τονίζουμε- χωρίς σεξουαλική διάθεση αγγίγματα για έμφαση π.χ σε κάτι που λέει ο άλλος και το βρίσκετε αστείο, δείχνουν οικειότητα και κυρίως, έλξη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024