Όπως είναι λογικό, η εξάρτηση από το τσιγάρο δημιουργεί το γνωστό στερητικό σύνδρομο με αποτέλεσμα ο καθένας να αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες όταν το κόβει. Οι αντιδράσεις των ζωδίων ωστόσο παραμένουν ιδιαίτέρως μοναδικές.

Κριός

Επειδή για αυτόν το τσιγάρο είναι ένας τρόπος να ηρεμεί από την ένταση της δουλειάς, νιώθει άσχημα που το κόβει. Κυρίως αισθάνεται θλίψη.

Ταύρος

Δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο για τον Ταύρο. Αν έχει σχέση με μη καπνιστή, θα κόψει το τσιγάρο ακόμη πιο εύκολα και άμεσα.

Δίδυμοι

Είναι σίγουρο πως δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα το τσιγάρο. Κυρίως για τη φιγούρα κάπνιζαν οπότε, το ότι το έκοψαν είναι σχετικά εύκολο.

Καρκίνος

Επειδή με τους εθισμούς δένονται συναισθηματικά και ψυχολογικά, για τους Καρκίνους είναι ακόμη πιο δύσκολο καθώς δε θέλουν να αποχωριστούν κάτι που αγαπάνε.

Λέων

Είναι το ζώδιο που επειδή βάζει πάνω από όλα το σώμα, την εμφάνιση και το γυμναστήριο, θα κόψει το κάπνισμα και θα είναι και περήφανος για αυτό.

Παρθένος

Δεν έχει χειρότερο από το να κόψει το τσιγάρο. Τα νεύρα του θα είναι συνέχεια ενεργά έτσι ώστε να τα ξεσπά με το παραμικρό σε γκρίνια και φωνές.

Ζυγός

Μέχρι να βρει την ισορροπία και την αρμονία που τόσο αγαπά και εκτιμά, το στερητικό θα τον κάνει αντικοινωνικό και εσωστρεφή για το πρώτο διάστημα.

Σκορπιός

Δε θέλει να κόψει το τσιγάρο. Αν το σταματήσει θα είναι γιατί έπρεπε για λόγο υγείας να το κάνει. Θα γκρινιάζει και θα πεινάει συνέχεια.

Τοξότης

Μόλις ο Τοξότης κόψει το κάπνισμα, τρώει πάρα πολύ και μεγάλες ποσότητες. Δεν του αρέσει να κάνει κάτι γιατί «πρέπει» αλλά γιατί «θέλει».

Αιγόκερως

Δε δένεται ιδιαίτερα με τους εθισμούς. Το ζώδιο αυτό έχει το προνόμιο να έχει αρκετό κυνισμό με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει επίσης κυνικά την όλη κατάσταση.

Υδροχόος

Είναι σίγουρο ότι θα έχει υπερένταση, αυπνία, πείνα και υπερκινητικότητα. Είναι δύσκολο για αυτό το ζώδιο να κόψει το κάπνισμα. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο.

Ιχθύς

Θα στεναχωριέται και θα μελαγχολεί κυρίως, όλο αυτό γιατί είχε συνδυάσει το τσιγάρο με την παρέα και την καλοπέραση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο