Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεληνιακή έκλειψη: Γιατί δεν πρέπει να την αγνοήσεις

Σεληνιακή έκλειψη: Γιατί δεν πρέπει να την αγνοήσεις

Πολλά είναι αυτά που έχουν ειπωθεί και τρομερά αυτά που έχουν γραφτεί για την Σεληνιακή έκλειψη της δεκάτης Ιανουαρίου.

Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στις 20 μοίρες του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και όσον αφορά γενικότερα τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, θα παρουσιάσει προβλήματα.

Το πρώτο όμως ζητούμενό της επί προσωπικού είναι να πάρεις τις αποφάσεις σου και να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε βαραίνει. Τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Πλούτωνας που συμμετέχουν ενεργά είναι ιδανικοί για αυτά τα ζητήματα και θα ταλαιπωρηθείς ψυχικά και συναισθηματικά μόνο στην περίπτωση που κάτι τελειώσει, παρά τη θέλησή σου.

Θα μου πεις κι αν γίνει αυτό, τι κάνεις;

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, θα σου… απαντήσω αλλά το σωστό είναι να «πενθήσεις» κι ύστερα να φύγεις και να κοιτάξεις μπροστά. Το να «κολλήσεις» για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν το θέλει ο Πλούτωνας, αυτό που κατ’ουσίαν αναζητά είναι η αναγέννησή σου .

Και βέβαια, μην περιμένεις να συμβεί κάτι άμεσα, «αφού όπως κάθε έκλειψη, έτσι και η συγκεκριμένη μπορεί να «εμφανισθεί» στους επόμενους μήνες κι όχι απαραίτητα μέσα από εξωτερικά γεγονότα.

Σε πάμπολλες περιπτώσεις υπάρχει απλά ένα εσωτερικό «μάγκωμα», που κακό δεν το λες, αφού σε προστατεύει από ανοίγματα που θα πήγαιναν σε μονοπάτια που δεν σου ταιριάζουν ή δεν σε γεμίζουν.

Άσε το παλιό για να έρθει το νέο

Να αισιοδοξείς, λοιπόν, για τον νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου, ξέροντας πως αν δεν τελειώσεις με το παλιό, οτιδήποτε νέο θα κουβαλά τις παθογένειες του παρελθόντος.

Αυτή είναι και η κεντρική ιδέα της έκλειψηςΌσο για το αν, πόσο και προς ποια κατεύθυνση θα σε επηρεάσει, αυτό εξαρτάται από τον τρόπο, που είναι δομημένο το γενέθλιο ωροσκόπιό σου. Τεχνικά, αν ανήκεις σε ζώδιο του παρορμητικού «σταυρού» (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και είσαι γεννημένος/η στις αρχές του τρίτου δεκαήμερου, θα είσαι από τους πρώτους που θα επηρεαστούν, ενώ σημασία έχει και ο γενέθλιος οίκος που «φιλοξενεί» την έκλειψη.

Επιπλέον, με το αστρικό της αποτύπωμα είναι στις 26 μοίρες Διδύμων-Τοξότη οτιδήποτε κοντά της θα επηρεαστεί, μαζί του φυσικά και εσύ. Εδώ μάλιστα το ενδεχόμενο να στενοχωρηθείς από κάποια «κεραμίδα» που θα σου πέσει στο κεφάλι είναι πολύ πιο ζωηρό, αφού θα είσαι μάλλον ανυποψίαστος/η!.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024