Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς καταλαβαίνεις αν ένας άνδρας υστερεί σε «προσόντα»

Πώς καταλαβαίνεις αν ένας άνδρας υστερεί σε «προσόντα»

Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές στους άνδρες που συνδέονται  με τα φυσικά τους «προσόντα» …. Για να αποφύγετε να έρθετε αντιμέτωπες με τυχόν δυσάρεστη έκπληξη που κρύβεται μέσα στο παντελόνι δείτε ποιες συμπεριφορές συνδέονται με το «μέγεθος». Συνήθως οι άντρες αυτοί είναι βίαιοι και επιθετικοί, έχουν σε γενικές γραμμές ένα προφίλ οργισμένο και δίνουν την εντύπωση ότι […]

Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές στους άνδρες που συνδέονται  με τα φυσικά τους «προσόντα» ….

Για να αποφύγετε να έρθετε αντιμέτωπες με τυχόν δυσάρεστη έκπληξη που κρύβεται μέσα στο παντελόνι δείτε ποιες συμπεριφορές συνδέονται με το «μέγεθος».

Συνήθως οι άντρες αυτοί είναι βίαιοι και επιθετικοί, έχουν σε γενικές γραμμές ένα προφίλ οργισμένο και δίνουν την εντύπωση ότι είναι πάντα έτοιμοι για καυγά. Όταν λοιπόν βλέπεις κάποιον ο οποίος βρίσκεται μόνιμα σε θέση μάχης και δε χαλαρώνει ποτέ ή με τον εαυτό του ή με τους άλλους αξίζει να προβληματιστείς.

Όταν ένας άντρας δεν τα έχει καλά με το σώμα του κι ακόμα χειρότερα με το πέος του προσπαθεί να ενταχθεί σε μια κοινωνική ομάδα, ή ένα υποσύνολο και να ηγηθεί αυτού για να αισθανθεί σπουδαίος. Επομένως εντάσσονται σε διάφορα γκρουπ τα οποία απαριθμούν ανθρώπους οι οποίοι διακατέχονται από διάφορα κόμπλεξ των οποίων ηγούνται ώστε να νιώσουν σημαντικοί.

Ο άντρας αυτός δεν κάνει φυσιολογικές υγιείς σχέσεις. Αναζητά συνέχεια την επιβεβαίωση και γι αυτό το λόγο αλλάζει συντρόφους σαν τα πουκάμισα επειδή νομίζει ότι έτσι μετράει. Επίσης στις γυναίκες αυτές δε συμπεριφέρεται ωραία, επειδή το κενό μέσα του δεν του έχει επιτρέψει να ωριμάσει συναισθηματικά και νιώθει πάντα λίγος

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024