Το φιλί είναι το πρώτο βήμα μέσα από το οποίο καταλαβαίνουμε τη χημεία που έχουμε με κάποιον. Μέσα από αυτό κρίνουμε πολλά για το μέλλον μίας πιθανής σχέσης με κάποιον, ή για το αν δε θα προχωρήσουμε με αυτόν τον κάποιον.

Χημεία

Τα πρώτα συναισθήματα που θα νιώσεις για κάποιον, θα έχουν να κάνουν πρώτα με το φιλί και μετά με ό,τι άλλο προκύψει με αυτόν. Ο τρόπος που μας φιλάει κάποιος και το πώς νιώθουμε τη δεδομένη στιγμή, μας απαντά σε πιθανά μελλοντικά ερωτήματα.

Τέτοια μπορεί να είναι τύπου «θα ταιριάξουμε;», «σίγουρα μου αρέσει όσο νομίζω;» και πολλά άλλα αντίστοιχα ερωτήματα τα οποία μόνο ο χρόνος μπορεί να τα απαντήσει. Ένα φιλί με πάθος και ένταση σε κάνει να νιώθεις ότι βρήκες αυτό το άτομο που ήθελες.

Έρωτας και σεξ

Μέσα από το πώς φιλιόμαστε καταλαβαίνουμε πάνω κάτω πώς θα είναι τα επόμενα στάδια που θα επακολουθήσουν κάποια στιγμή. Το σεξ για παράδειγμα είναι το στάδιο μετά το φιλί και τα προκαταρκτικά.

Αν το φιλί έχει πάθος, σου δημιουργεί ένταση και σου ανεβάζει τη libido, σαφώςσε συνδυασμό με το σεξ θα είναι ακόμη πιο ερεθιστικό και πιο σεξουαλικό. Ο έρωτας από την άλλη δίνει άλλη αίσθηση στην καθημερινότητά μας.

Όταν ο άλλος σε φιλάει απαλά δείχνοντάς σου ότι σε νοιάζεται, ότι θέλει να σε φροντίσει κλπ τότε ξέρεις και εσύ ότι τέτοια συναισθήματα είναι πέρα από γοητευτικά και ερεθιστικά.

Αν δεν είναι καλό το φιλί

Αναλόγως τι σημαίνει αυτό. Αν δεν ήταν καλό το φιλί επειδή νιώθατε και οι δύο άβολα επειδή αρέσει πολύ ο ένας στον άλλον, τότε ξέρεις ότι σου αρέσει και του αρέσεις ήδη, οπότε δεν έχει ιδιάζουσα σημασία.

Αν από την άλλη το φιλί δεν ήταν καλό λόγω χημείας και λόγω ανεπάρκειας εσωτερικού πάθους, τότε προφανώς δεν είναι κάτι που θα βελτιωθεί και ποτέ. Απλά δε σου αρέσει εκείνος-η που φιλάς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο