Ο Sin Boy μπορεί να έχει χαθεί εδώ και λίγο καιρό από τη μουσική, όμως ο δημοφιλής ράπερ επέστρεψε ανανεωμένος με νέο μουσικό κομμάτι και νέο έρωτα στη ζωή του.

Ο Sin Boy ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει με αναρτήσεις του στα social media, στρέφοντας πάνω του την προσοχή.

View this post on Instagram

Tetancion Preorder link in bio . 619619619 @isyourgirlrina

A post shared by Sin Boy (@isyourboysinboy) on

Άλλωστε, ποιος θα ξεχάσει τις αναρτήσεις του στο Instagram περί Illuminati και άλλων πριν λίγο καιρό, που είχαν προκαλέσει χαμό, αναγκάζοντας τον ίδιο να δηλώσει πως θα απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Αλλά ο γνωστός ράπερ, μάλλον για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την… πρόκληση τραβά.

Μόνο που αυτή τη φορά η ανάρτησή του στο Instagram ήταν διαφορετική.

Ο Sin Boy θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το γράμμα που έγραψε στον μακαρίτη Μάικλ Τζάκσον και με το οποίο του ζητάει να εμφανισθεί για μια τελευταία φορά και να του μάθει το moon walk.

«Αγαπητέ Μαίκλ Τζάκσον, αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μου έδειξες τον σωστό δρόμο στο πνευματικό μου ταξίδι και που μου έδωσες χαρά στις συννεφιασμένες μέρες μου.

Σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί δεν υπάρχει κανείς άλλος που θα μπορούσε να με καταλάβει καλύτερα από εσένα και να σου ζητήσω μια τελευταία χάρη.

Μπορείς σε παρακαλώ να εμφανιστείς και να μου διδάξεις το moon walk;», γράφει χαρακτηριστικά στο γράμμα του που δημοσίευσε στο Instagram o Sin Boy.

 

 

View this post on Instagram

sent this letter to @michaeljackson

A post shared by Sin Boy (@isyourboysinboy) on

Γράψτε το σχόλιο σας