Το σεξ για αυτά τα ζώδια είναι μία διαδικασία που τα κάνει να σκέφτονται με πάθος και ένταση. Το πώς εκδηλώνουν αυτήν την επιθυμία τους ωστόσο, διαφέρει κατά πολύ. Ορισμένα  βέβαια έχουν κοινές αντιδράσεις.

Ταύρος

Αν έχει όρεξη για σεξ ο Ταύρος άστα να πάνε. Μέχρι να έρθει σε οργασμό δεν πρόκειται να ησυχάσει. Θα σε διεκδικεί.

Δίδυμοι

Του έρχεται όρεξη στο άσχετο και μάλιστα σε στιγμές που πραγματικά εσύ βαριέσαι. Μπορεί τα ξημερώματα ή μόλις έχεις φάει.

Καρκίνος

Θα το δείξει με πολύ έμμεσο τρόπο επειδή ντρέπεται κάπως. Κατά βάσει θα πετάει λεκτικές σπόντες για να πιάσεις το νόημα εσύ.

Λέων

Θα σε διεκδικήσει με πολύ πάθος και ερωτισμό. Θα αρχίσει να σε φιλάει στον λαιμό και να σε κάνει να νιώθεις ότι θες να έρθεις σε οργασμό άμεσα.

Παρθένος

Περιμένει συνήθως έως πάντα από το άλλο άτομο να κάνει την κίνηση. Αν όμως έχει όρεξη θα σε φιλάει με πάθος και θα σε κάνει να πάρεις το μήνυμα.

 

Ζυγός

Σε αγγίζει στα μαλλιά, σε κάνει να νιώθεις όμορφα, στην ουσία πρώτα θέλει να σε περιποιηθεί και έπειτα να κάνετε σεξ.

Σκορπιός

Αν θέλει σεξ ξεκάθαρα δε μπορεί να κλείσει μάτι και να πάει για ύπνο. Θα σου κάνει τσαλίμια και νάζια όλο το βράδυ.

Τοξότης

Θα μπει κατευθείαν στο νόημα και θα σου πει αν θες να κάνετε σεξ. Τόσο απλά, τόσο λιτά και τόσο απέριττα.

Αιγόκερως

Από τον τρόπο που σε φιλάει θα καταλάβεις τι θέλει. Θέλει σίγουρα όμως να πάτε στα προκαταρκτικά για αρχή και έπειτα στα υπόλοιπα.

Υδροχόος

Του αρέσει το έντονο σεξ αρκεί όμως να νιώθει άνετα με το άλλο άτομο. Αν δεν έχει την οικειότητα μην περιμένεις να κάνει εκείνος την κίνηση.

Ιχθύς

Το σεξ για τον Ιχθύ είναι μία απαραίτητη πράξη αν έχει σχέση και αν θες να συνεχίσει καλά αυτή η σχέση. Αν έχει όρεξη για σεξ θα σε φιλάει και θα σε χουφτώνει με πάθος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο