Αναλόγως τις αστρολογικές όψεις, τις όψεις των πλανητών, ενδεχόμενες αναδρομές κλπ αυτό το μίσος που θα εκδηλώσει ένα ζώδιο μπορεί να επιδεινωθεί απέναντι σε άλλο άτομο. Ας δούμε ξεχωριστά πώς συμπεριφέρονται όταν μισούν.

Kριός

Όταν μισεί το δείχνει δίχως να σου απευθύνει καν τον λόγο. Δε σημαίνεις τίποτα για αυτόν εκείνη τη στιγμή.

Ταύρος

Σπάνια θα νιώσει τέτοιο συναίσθημα με αποτέλεσμα όταν το κάνει να είναι μαζεμένο από καιρό και να φωνάζει.

Δίδυμοι

Για αυτούς μίσος σημαίνει να μη σου λένε για βόλτες, καφέδες και ποτά. Να βλέπεις ότι βγαίνουν με άλλη παρέα και όχι με εσένα.

Καρκίνος

Όταν μισεί γίνεται αρκετά χειριστικός. Κάνει σα να μην υπάρχεις. Θα περάσεις από δίπλα του, θα του μιλάς, θα δείχνει πλήρη απάθεια και κυνικότητα.

Λέων

Δε θέλεις να σε μισήσει ο Λέων. Γιατί Λέων και μίσος σημαίνει ότι θα θέλει να σε κάνει να νιώσεις άσχημα με εσένα.

Παρθένος

Επιλέγει να μη σου μιλάει για μέρες. Μέσα από αυτήν την τακτική σε «τιμωρεί» ενώ μετά σε ρωτάει γιατί δεν του μιλάς.

 

Ζυγός

Θα το δείξει με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι ότι θα σε απομονώσει από την κοινή σας παρέα και κανείς δε θα σου μιλάει.

Σκορπιός

Αδιαφορεί τόσο πολύ που από τη μία χαίρεσαι αλλά από την άλλη σκέφτεσαι. Σε κάνει να σκέφτεσαι και να αναπτύσσεις ενοχικότητα.

Τοξότης

Δεν υπάρχει περίπτωση να θυμώσει μαζί σου, να σε μισήσει και να μη στο πει στη μούρη σου. Θα θέλει να λυθεί το θέμα άμεσα.

Αιγόκερως

Μίσος για τον Αιγόκερω σημαίνει ότι δε θα ξαναμιλήσετε μάλλον ποτέ. Άπαξ και δε θέλει να σου μιλάει, δε θα θέλει γενικά να σου μιλάει.

Υδροχόος

Δύσκολα μισεί γιατί έχει την τάση να δίνει πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους. Αν νιώσει έτσι όμως, τότε πολύ απλά θα σε κάνει να νιώσεις ψυχολογικά χάλια.

Ιχθύς

Για τον Ιχθύ μίσος σημαίνει ότι θα σε γεμίσει τύψεις και ενοχές. Επειδή έχει χειριστική συμπεριφορά θα συνεχίζει να συμπεριφέρεται έτσι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο