Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο σύντροφός σου κοιτάει άλλες

Όταν ο σύντροφός σου κοιτάει άλλες

Η αδιακρισία είναι κάτι πολύ κακό. Είναι κάτι μάλιστα που δύσκολα αλλάζει και θέλει πολλή υπομονή

Η έλλειψη διακριτικότητας, είναι κάτι που υπολείπεται από κάποιους ανθρώπους με αποτέλεσμα ορισμένες συμπεριφορές τους να μας φέρνουν σε δύσκολη και αμήχανη θέση. Τι γίνεται όμως όταν κοιτάει άλλες ενώ τον βλέπεις;

Βόλτα

Έχετε βγει έξω ως ζευγάρι και εκεί που σου μιλάει βλέπεις ότι μπαίνει μία γυναικοπαρέα στο μαγαζί. Εκείνος ξαφνικά στρέφει το βλέμμα του από εσένα και κοιτάει προς τα εκεί. Και δεν είναι ότι απλά κοιτάζει για να δει από περιέργεια ποιος μπήκε στο μαγαζί.

Το χειρότερο είναι ότι παρατηρεί με πολύ ιδιαίτερο και συγκεκριμένο τρόπο, το σώμα τους, τι φοράνε, τις κινήσεις τους κλπ. Εσύ είσαι εκείνη τη στιγμή έτοιμη να αρχίσεις να φωνάζεις, όμως δείχνεις εγκράτεια ενώ έχει ανέβει η πίεσή σου.

Έπειτα γυρνάει προς τα εσένα σα να μην τρέχει κάτι και εσύ είσαι κατακόκκινη, νιώθεις ότι έχεις πυρετό από τα νεύρα και ότι σου έχουν «ανάψει τα λαμπάκια». Τι κάνει;

Του το λες

Πες του ακριβώς τι είναι αυτό που σε πείραξε. Μην το κρύβεις, άλλωστε υποτίθεται πως αφού έχετε σχέση τα λέτε όλα μεταξύ σας. Πες του ότι αυτό που κάνει είναι ένδειξη ασέβειας απέναντι σε εσένα και προφανώς εξήγησέ του τους λόγους που δε θα έπρεπε να το κάνει.

Ή αν το κάνει και σε ενοχλεί ξεκαθάρισέ του ότι την επόμενη φορά θα σηκωθείς και θα φύγεις. Πρέπει να είσαι περήφανη για τον εαυτό σου, όχι για τις επιλογές σου, όχι όμως για τις επιλογές συντρόφων που κάνεις απαραίτητα.

Δικαιολογίες

Θα αρχίσει να λέει δικαιολογίες, ότι κοίταξε τυχαία, έπειτα θα κατηγορήσει εσένα ότι είσαι υπερβολική και εν ολίγοις θα προσπαθήσει μέσω ψυχολογικών χειρισμών να σε πείσει ότι είχες άδικο. Φυσικά και δεν είχες, το ότι διεκδικείς να έχεις μία σχέση με κάποιον που δεν κοιτάζει τις γυναίκες γύρω του σαν «κρέας» και που δε θα φλερτάρει λες και δεν έχει ξαναδει γυναίκα στη ζωή του, είναι δικαίωμά σου.

Υπάρχουν και καλύτερη άντρες πάντως. Υπάρχουν και πιο διακριτικοί, σοβαροί, με τρόπους και μετρημένοι, που μια τέτοια συμπεριφορά θα τη θεωρούσαν το λιγότερο αισχρή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024