Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί το περιστασιακό ερωτικό κρεβάτι δεν είναι κακό

Γιατί το περιστασιακό ερωτικό κρεβάτι δεν είναι κακό

Η περιστασιακή συνεύρεση είναι κάτι το οποίο ακόμη και σήμερα θεωρείται «taboo»

Ζούμε στην εποχή που ο περισσότερος κόσμος προτιμά το απλό χωρίς συναίσθημα σεξ, παρά τις σχέσεις. Έχει προοδεύσει η κοινωνία φτάνοντας στο σημείο κάτι τέτοιο να μη θεωρείται πλέον «αμαρτία».

Γιατί είναι οk;

Γιατί έχεις την αυτοδιάθεση να κάνεις αυτό που θες, με το σώμα σου από τη στιγμή που δε βλάπτεις κανέναν ή δε βλάπτεις τον εαυτό σου. Για τον λόγο ότι αν θέλεις να κάνεις σεξ στυλ «ξεπέτας» δε θα πρέπει να απολογηθείς σε καμία ηθικολογία, σε καμία θρησκεία και σε κανέναν γνωστό ή οικείο επειδή του φαίνεται κακό, «αμαρτία», λάθος κλπ.

Δε ζούμε στο 1800 για να μη μπορεις να φλερτάρεις όπως εσύ θέλεις να φλερτάρεις, ούτε είμαστε στην εποχή που έπρεπε η φούστα να είναι μέχρι τον αστράγαλο.

Το σώμα σου σου ανήκει

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις ότι η αυτοδιάθεση συνεπάγεται την κατανόηση ότι το σώμα σου σου ανήκει. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δε θα έπρεπε ούτε να νιώθεις ότι είναι κάτι «ανήθικο» το να θέλεις να κάνεις σεξ με έναν άντρα που γνώρισες στον χώρο εργασίας, ή σε μία εφαρμογή γνωριμίων ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το σώμα σου σου ανήκει σημαίνει ότι κάνεις αυτό που σε ικανοποιεί από τη στγμή που δε βλάπτεται κανένας. Δε θα έπρεπε ούτε να νιώσεις ότι το σώμα σου είναι «βρώμικο» επειδή έκανες σεξ κάθε μέρα με διαφορετικό άντρα, ούτε να νιώθεις τύψεις και ενοχές για αυτό.

Αρκετά

Είναι σοβαρό άλλωστε το γεγονός ότι η πατριαρχική κουλτούρα προσπαθεί να ελέγξει τα σώματα όλων των φύλων και ειδικά των γυναικών, θέτοντας κανόνες και στερεοτυπικές συμπεριφορές με σκοπό την «ηθική».

Είμαστε στο 2020 και δε θα έπρεπε καν να υπάρχει έλεγος στα «θέλω» μίας γυναίκας που περήφανα θα πει ότι της αρέσει το σεξ, ότι δε θέλει σχέση, ότι δεν την ενδιαφέρει ο γάμος κλπ. Όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις το δικαίωμα να επιλέγεις τη χαρά και την ικανοποίησή σου τότε θα καταλάβεις πόσο ελεύθερη είσαι από τα στερεότυπα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024