Από τη στιγμή που έγινε ό,τι έγινε από μεριάς σου θα πρέπει να του το πεις. Όλο αυτό άλλωστε δείχνει ότι η σχέση σας δεν πάει παρακάτω και θα ήταν καλό να του κάνεις ένα ξεκαθάρισμα λέγοντάς του την αλήθεια.

Τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα

Το να κρύψεις κάτι τόσο σοβαρό, δείχνει πολλά και για εσένα και για το τι ένιωθες για εκείνον. Στην περίπτωση αυτή έχεις κάνει ένα μεγάλο λάθος και αν θες τα πράγματα να διορθωθούν είτε με το να χωρίσετε, είτε όχι καλό είναι να μιλήσεις.

Θες τόσο πολύ να τον έχεις στο «σκοτάδι» και να τον κάνεις να επενδύει σε εσένα; Να επενδύει σε εσάς; Να τον αφήσεις να τρέχει το φαντασιακό του κάνοντας όνειρα και ζώντας κάτι που δεν ισχύει από μεριάς σου;

Δεν έχει σημασία το μετά

Από τη στιγμή που έκανες κάτι τέτοιο, το μόνο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι το αν θα σε χωρίσει. Το γεγονός ότι τον κεράτωσες λέει πράγματα για εσένα, τα οποία είναι ενδεικτικά. Οφείλεις να ακούσεις τον εαυτό σου και να αναρωτηθείς γιατί έκανες κάτι τέτοιο.

Όταν αποφασίζεις να είσαι ειλικρινής δεν θα πρέπει να σε νοιάζει τι επιπτώσεις θα έρθουν από αυτό, εκτός αν ο άλλος είναι βίαιος οπότε και πρέπει να φύγεις ήδη χωρίς καν συζήτηση. Έκανες ή κάνεις κάτι που είναι ηθικά λάθος και που στην ουσία αποτελεί κοροιδία του συντρόφου σου ο οποίος δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει.

Σκέψου ότι και να χωρίσεις μετά αφού του το πεις είναι για καλό. Έτσι κι αλλιώς για να ήσουν άπιστη απέναντί του αυτό σημαίνει ότι δεν ένιωθες τόσα όσα ενδεχομένως ένιωθε εκείνος. Αν ενδιαφερόσουν πραγματικά για τον ίδιο δε θα είχες πάει με άλλον, ούτε καν θα φλέρταρες.

Η αλήθεια να λέγεται…

Αν δεν παραδεχτείς κάτι τέτοιο, πώς θα μπορείς να τον αγκαλιάζεις χωρίς τύψεις; Πώς θα μπορείς να του λες ότι τον αγαπάς και να κοιμάσαι ή να κάνεις σεξ μαζί του; Και ξέρεις ότι οι ενοχές ήδη σε κάνουν να θέλεις να του πεις την αλήθεια. Άκου τες.

Άλλωστε, ίσως του κάνει καλό, διότι αν χωρίσετε θα βρει κάποια που θα τον αγαπήσει πραγματικά και εσύ κάποιον που θα τον αγαπάς επίσης πραγματικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο