Όταν τα ζώδια κλαίνε είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό πως βάσει του στοιχείου στο οποίο ανήκουν έχουν συγκεκριμένο τρόπο που το εκφράζουν. Οι αιτίες επίσης είναι συγκεκριμένες και έχουν σχέση ξανά με το στοιχείο στο οποίο ανήκει το κάθε ζώδιο.

Kριός

Κλαίει γιατί μπορεί να απέτυχε σε κάτι που είχε θέσει ως υψηλό επαγγελματικό στόχο.

Ταύρος

Κλαίει μάλλον γιατί χώρισε. Κατά βάση ενώ είναι πολύ ευαίσθητος δε σημαίνει ότι κλαίει συχνά ή με το παραμικρό.

Δίδυμοι

Κλαίνει για άσχετους λόγους. Μπορεί να άκουσαν ένα τραγούδι και να τους συγκίνησε. Δε σημαίνει ότι έχουν κάποιο προσωπικό θέμα.

Καρκίνος

Κλαίει γιατί θέλει να κλάψει, επειδή έτσι ηρεμεί. Του αρέσει να κλαίει ειδικά όταν είναι μόνος, ακούγοντας μελαγχολικά τραγούδια.

Λέων

Πολύ δύσκολα θα κλάψει. Αν όμως το νιώσει θα έχει να κάνει μάλλον με τον εγωισμό του, θα κλαίει από κάποια αδικία απέναντί του.

Παρθένος

Κλαίει δύσκολα και συνήθως από κάτι που τον νευριάζει για να φτάσει στο σημείο να ξεσπά έτσι.

 

Ζυγός

Το κλάμα για τον Ζυγό είναι τόσο σπάνιο που ο ίδιος δε θυμάται πότε έκλαψε τελευταία φορά. Θα αφορά συνήθως οικογενειακά θέματα.

Σκορπιός

Κλαίει επειδή χώρισε ή επειδή μελαγχολεί. Κάτι από τα δύο κάνει αυτό το ζώδιο να κλαίει και φυσικά να θέλει να είναι μόνο του.

Τοξότης

Το κλάμα για τον Τοξότη είναι κάτι που αφορά στιγμές αδικίας. Αν κάποιος αδικήσει τη δουλειά του νευριάζει και από την αδικία ξεσπά έτσι.

Αιγόκερως

Θα κλάψει όταν θα θυμηθεί παλιές φιλίες και έρωτες που είχε. Δεν κλαίει για το παρόν εύκολα. Αυτός το κλάμα το θεωρεί ενίοτε και αδυναμία.

Υδροχόος

Θα είναι κατά βάση επαγγελματικός ο λόγος. Θα κλάψει όταν θα νιώσει ότι κανείς δεν εκτιμά αυτά που κάνει στη δουλειά.

Ιχθύς

Κλαίει σχεδόν για τα πάντα. Ειδικά όμως αν κάποιος τον κερατώσει ή τον χωρίσει αναίτια τότε αυτό μπορεί να τον ρίξει πολύ ψυχολογικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο