Το να είναι αμοιβαίος ο έρωτας είναι ό,τι πιο ωραίο μπορεί να βιώσει κανείς. Αν πάλι αναρωτιέσαι αν είναι από τη μεριά του επίσης τα συναισθήματα ίδια με τα δικά σου, δεν έχεις παρά να δεις τις εκάστοτε πράξεις που κάνει.

Ο τρόπος που μιλάτε

Είσαι η προτεραιότητά του και σκέφται συνέχεια να μιλήσετε.  Σου στέλνει πρώτος μηνύματα και πολλές φορές θέλει να ανοίξει συζήτηση. Ακόμα κι όταν πιέζεται από τη δουλειά, θέλει να σου μιλήσει έστω και λίγο. Προτιμά να σε ακούει και για αυτό προτιμά να σε καλεί στο τηλέφωνο και να μιλάτε όσο περισσότερο μπορείτε.

Έξοδοι

Για αυτόν είναι πολύ σημαντικό το να σε βλέπει συχνά πυκνά και να περνάτε χρόνο μαζί. Με την πρώτη ευκαιρία θα σου προτείνει κάθε φορά να βρεθείτε κάπου κι ας είναι και για πολύ λίγο. Έχει μεγάλη σημασία για αυτόν το να μπορεί να σε δει.

Στον ελεύθερό του χρόνο είσαι η προτεραιότητά και θέλει να δει πρώτα εσένα και ίσως μετά τους φίλους του. Θα πάτε σε διαφορετικά καφέ, εστιατόρια και μπαράκια αλλά θα βρείτε και το στέκι στο οποίο θα περνάτε χρόνο συνέχεια.

Σπίτι του

Είναι το μέρος που νιώθεις αρκετά άνετα να κοιμηθείς, να φας, να κάνεις μπάνιο και φυσικά όλα όσα ένα ζευγάρι βάζει σε προτεραιότητα. Το σεξ που κάνετε είναι αρκετά ποιοτικό και μάλιστα το γεγονός ότι γίνεται σπίτι του τον κάνει να δένεται ακόμη περισσότερο μαζί σου.

Κάνετε τέλειο σεξ το οποίο έχει χημεία πάθος και συναίσθημα. Μετά το σεξ κάθεστε αγκαλιά, όπως αγκαλιά είστε όταν βλέπετε μαζί σειρά. Τρώτε, κοιμάστε και ξυπνάτε μαζί. Γενικότερα νιώθεις σα να τον ξέρεις χρόνια και ο ίδιος νιώθει εντελώς άνετα να κάτσεις όσο θες.

Του αρέσει να σε γνωρίζει στους κοντινούς του ανθρώπους

Είναι σημαντικό για αυτόν να σε εμφανίζει στους δικούς του ανθρώπους. Σε κάνει μέρος της πιο προσωπικής του ζωής. Σε γνωρίζει και φαίνεται περήφανος για εσένα οπότε εκεί ακριβώς αποδεικνύεται και το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr