Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάρω Κοντού : Προσπάθησα να κάνω παιδί αλλά δεν μπορούσα

Μάρω Κοντού : Προσπάθησα να κάνω παιδί αλλά δεν μπορούσα

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη η Μάρω Κοντού μίλησε μεταξύ άλλων για το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ, αλλά και για το ρόλο που έπαιξε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον χωρισμό της

Η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Μάρω Κοντού σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της ενώ μίλησε και για την καριέρα της, στα χρόνια της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά.

Συγκεκριμένα η Μάρω Κοντού από το πλατό της εκπομπής «Ενώπιος ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας (13/01), αποκάλυψε μεταξύ άλλων:

“Μεγάλωσα χωρίς μπαμπά”, είπε η μεγάλη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου για να εξηγήσει γιατί την τράβηξε ο πρώτος της σύζυγος, ο γνωστός διευθυντής φωτογραφίας Αριστείδης Καρύδης Φουκς.

“Επειδή τα όμοια έλκονται, ο άντρας μου είχε χάσει τη μητέρα του κι εκείνος πολύ μωρό. Εγώ ζητούσα έναν πατέρα κι εκείνος μια μητέρα”, είπε η Μάρω Κοντού.

Διηγήθηκε κατόπιν με πόσο περιπετειώδη τρόπο έγινε η πρόταση γάμου από τον σύζυγό της, ο οποίος προσποιήθηκε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας για να τη φέρει κοντά του μετά από καυγά.

Χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης και 2 γάμου.

Τι ρόλο όμως έπαιξε στον χωρισμό τους το φλερτ του Φουκς με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

“Νομίζω ότι δεν έπαιξε ρόλο. Είχαμε λίγο απομακρυνθεί γιατί έβλεπα ότι ήταν φλερτάκιας αλλά δεν ήθελε εγώ να κουνήσω από δίπλα του”, σχολίασε. χαρακτηριστικά η Μάρω Κοντού.

Με λόγια αγάπης όμως μίλησε για την Μάρω Κοντού ο συμπρωταγωνιστής της στο “Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”, Γιώργος Κωνσταντίνου.

Την αποκαλεί “το Μαράκι μου” και δήλωσε ότι χαίρεται που η Μάρω Κοντού απέδειξε με τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο θέατρο ότι τελικά δεν “σκοτώνουν τα άλογα όταν γερνάνε”.

Όπως είπε στην πορεία της συνέντευξή της, μετά την “Ιταλίδα στην Κυψέλη” δεν ξαναείχε πρόταση από την Φίνος Φιλμ για ταινία και παραξενεύτηκε.

Βέβαια συνέχισε την πορεία της στην Καραγιάννης-Καρατζόπουλος. Μετά από πολλά χρόνια σκηνοθέτης της Φίνος της αποκάλυψε ότι ξανθιά σταρ της εταιρείας έθεσε βέτο στην παρουσία της.

“Δεν μπορούσα να κάνω παιδί”

Η Μάρω Κοντού εξήγησε ότι από πολύ νέα έμαθε ότι δεν θα μπορούσε να αποκτήσει παιδί.

Στην ηλικία των 30 αποφάσισε να αποτανθεί σε γιατρό στην Ελβετία ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα πάθει ποτέ καρκίνο και θα δείχνει πάντα νεότερη από τις συνομήλικές της.

«Δεν μπορούσα, όχι δεν έκανα, δεν μπορούσα. Από πολύ νέα το γνώριζα. Βέβαια, περνώντας τα χρόνια, γύρω στα 35 μου, το έψαξα στο εξωτερικό. Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: «Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο εδώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια». Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα. Μου είπε και μια πολύ σημαντική φράση: «Εάν θέλετε, όμως, μπορείτε να υιοθετήσετε και να σας βοηθήσω»».

Ερωτηθείσα για το αν της λείπει το ότι δεν απέκτησε παιδί, η Μάρω Κοντού απάντησε:

«Το είχα «φορέσει» τόσο πολύ ότι δεν θα κάνω που απαγόρευσα στον εαυτό μου να το θέλει».

“Είμαι πικραμένη από την πολιτική”

Η ηθοποιός μίλησε για τον πέρασμά της από την πολιτική το οποίο της άφησε πικρή γεύση γιατί “δεν είμαι πολιτικός”.

Η πλειοψηφία των πολιτικών φροντίζουν τον εαυτό τους. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω για πολιτική, είμαι πικραμένη”, είπε.

Τα λόγια του Κώστα Βουτσά και ο έρωτας με συμπρωταγωνιστή

“Κυρία με Κ κεφαλαίο, όχι ψώνιο, χωρίς βεντεντισμούς, χωρίς εγώ” είπε ο Κώστας Βουτσάς για τη συνάδελφό του. “Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην αγαπά τη Μάρω την Κοντού”, τόνισε.

Η ίδια δήλωσε ότι είχε σχέση με γνωστό ηθοποιό που όμως δεν θέλει να αποκαλύψει ποτέ.

Έχω βαρεθεί να ακούω πώς διατηρήστε έτσι κυρία Κοντού”, είπε στη συνέχεια και εξήγησε ότι περπατά, τρώει από όλα όχι ποσότητες, χορεύει μόνη της στο σπίτι αλλά είναι και το DNA της. Επίσης απέδωσε τη διαύγειά της στη μπιρίμπα, το σταυρόλεξο και τα κείμενα του θεάτρου.

Η σπόντα της για τον Αλέξη Τσίπρα

Μιλώντας για χρήματα, η Μάρω Κοντού παραδέχτηκε ότι έχει κακή σχέση με αυτά γιατί είναι σπάταλη.

Δήλωσε όμως ευγνώμων που έχει το σπίτι της ενώ πέταξε και τη σπόντα της για την “τεράστια” σύνταξη που παίρνει που ενώ ήταν 800 ευρώ έγινε 770 διότι “τα 30 τα πήρε ο Τσίπρας, μας τα έκοψε αμέσως”.

“Ονειρεύομαι να πεθάνω στον ύπνο μου”

“Αδιανόητο μου φαίνεται να έχω τώρα σύντροφο”, είπε και δήλωσε ότι ζει την απόλυτη ελευθερία και τον “παράδεισο του σπιτιού” της, έχοντας συγκατοικήσει πολλά χρόνια με τους δεσμούς της.

“Ονειρεύομαι να πεθάνω στον ύπνο μου και δίνω εντολή” είπε χαρακτηριστικά ενώ δήλωσε τυχερή που είναι 80 plus και περπατά, σκέφτεται, οδηγεί και παίζει στο θέατρο.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024