Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που θέλουν τους πρώην τους

Τα ζώδια που θέλουν τους πρώην τους

Ορισμένα μένουν πίσω στο παρελθόν χωρίς να πάνε παρακάτω

Μετά από κάθε σχέση το καλύτερο θα ήταν να πηγαίνει ο καθένας παρακάτω χωρίς να σκέφτεται το παρελθόν. Έτσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ταύρος

Ο Ταύρος θα δίνει το ελαφρυντικό της αμφιβολίας για αρκετό καιρό, πριν να παραδεχτεί στον εαυτό του ότι ο έρωτάς του έχει παραδώσει το πνεύμα. Θα περάσει κι άλλος καιρός, μέχρι να το εκδηλώσει ή να το παραδεχτεί και στον σύντροφό του.

Σαν υπέρμαχος της αναλλοίωτης σταθερότητας, που είναι η προσωπική του αυταπάτη καθώς όλα στη ζωή μεταβάλλονται, θα επιμείνει μέχρι τέλους να συντηρεί μια κατάσταση, ακόμα κι αν δεν του προσφέρει πια καμιά ευτυχία.

Η αλλαγή όμως τον τρομάζει περισσότερο και η ιδέα να βρεθεί μόνος του και να πρέπει να προσαρμοστεί σε διαφορετικές συνθήκες ζωής, τον απωθεί. Έτσι μπορεί να βράζει στο ζουμί του για πολύ χρόνο, μέχρι να βρει την αποφασιστικότητα να δώσει τέλος.

Καρκίνος

Για κάποιον που επιμένει να πιστεύει ότι ο κάθε καινούργιος του έρωτας θα είναι ο τελειωτικός και ισόβιος, η προσγείωση σε μια διαφορετική πραγματικότητα είναι τραυματική. Ο Καρκίνος λοιπόν την αναβάλλει όσο περισσότερο μπορεί.

Παρά την τάση του να παραπονιέται για τη ζωή του γενικά και για την αισθηματική ακόμα περισσότερο, κατά βάθος δεν θέλει να πιστέψει ότι τα πράγματα είναι τόσο άσχημα, ακόμα κι αν είναι στα αλήθεια.

Όταν λοιπόν η αθανασία του έρωτά του αποδεικνύεται μάταιη ελπίδα, θα μείνει να του κάνει… τεχνητή αναπνοή, ακόμα κι αν όλες οι ενδείξεις συμφωνούν για τη ματαιότητα του εγχειρήματος. Και δεν θα πάψει στιγμή να ελπίζει σε μια αναβίωση του πρώτου ενθουσιασμού.

Ζυγός

Εξαιτίας της τάσης του να αμφισβητεί τον ίδιο τον εαυτό του και να καθυστερεί να πάρει αποφάσεις που θα φέρουν ριζικές αλλαγές στη ζωή του, ο Ζυγός είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος να παγιδευτεί σε έναν δυστυχισμένο έρωτα.

Αν μάλιστα ο σύντροφός του είναι… μακριά νυχτωμένος και δεν έχει αντιληφθεί τι «παίζει» μέσα του, τότε του είναι διπλά δύσκολο να ανακινήσει θέμα βιωσιμότητας της σχέσης και να δηλώσει τη δική του απροθυμία να μείνει μέσα σε αυτήν.

Φοβάται τόσο πολύ μη μείνει μόνος, που προτιμά να συντηρήσει εκείνο που έχει, με όλα τα στραβά του. Είναι ικανός ακόμα και να παλέψει γι’ αυτό, αν ο άλλος δηλώσει πρόθεση να αποχωρήσει. Εκτός αν έχει ήδη προετοιμάσει τη διάδοχη κατάσταση…

Πηγή: myastro.gr

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024