Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αθήνα ο Σιμάνσκι – Γιατί η ΑΕΚ δεν άφησε να διαρρεύσει τίποτα για τη μεταγραφή

Στην Αθήνα ο Σιμάνσκι – Γιατί η ΑΕΚ δεν άφησε να διαρρεύσει τίποτα για τη μεταγραφή

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Νταμιάν Σιμάνσκι που αν όλα πάνε καλά θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ. Μια μεταγραφή που χειρίστηκε με ιδιαίτερη προσοχή η Ένωση και υπήρχε λόγος.

Τα τυπικά απομένουν για την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 24χρονος Πολωνός αμυντικός χαφ που έφτασε στη χώρα μας στις 21:00 θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός άσος θα αποκτηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και αν η ΑΕΚ θελήσει να τον αγοράσει το καλοκαίρι, θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα περίπου 1,5 εκατ. ευρώ στην Αχμάτ Γκρόζνι.

Έτσι όπως φαίνεται ο Ίλια Ίβιτς που χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση, δίνει λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ομάδα στη μεσαία γραμμή με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου. Τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.

Μια μεταγραφή όμως που προσπαθούσε να φέρει εις πέρας ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εδώ και αρκετές μέρες χωρίς να αφήσει τίποτα να διαρρεύσει και υπήρχε συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό.

Ο Σιμάνσκι έχει τον ίδιο μάνατζερ που έχει κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι και όπως είναι λογικό ο Σέρβος δεν ήθελε να δημιουργηθεί εμπλοκή στη μεταγραφή με ενδεχόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024