Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ : Ποιος διάσημος έμαθε πρώτος την απόφαση τους για το Megxit;

Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ : Ποιος διάσημος έμαθε πρώτος την απόφαση τους για το Megxit;

Μπορεί η Ελισάβετ να έμαθε τα νέα για την αποχώρηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις σχεδόν τελευταία, υπήρξε όμως ένας διάσημος που ήταν ενήμερος της απόφασης του ζευγαριού πριν καν μάλιστα ανακοινωθεί.

Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να ήταν εκείνη που έμαθε τα… μαντάτα της αποχώρησης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις σχεδόν τελευταία, υπήρξε όμως ένας διάσημος που ήταν ενήμερος της απόφασης-βόμβας του ζευγαριού πριν καν μάλιστα ανακοινωθεί.

View this post on Instagram

“After many months of reflection and internal discussions, we have chosen to make a transition this year in starting to carve out a progressive new role within this institution. We intend to step back as ‘senior’ members of the Royal Family and work to become financially independent, while continuing to fully support Her Majesty The Queen. It is with your encouragement, particularly over the last few years, that we feel prepared to make this adjustment. We now plan to balance our time between the United Kingdom and North America, continuing to honour our duty to The Queen, the Commonwealth, and our patronages. This geographic balance will enable us to raise our son with an appreciation for the royal tradition into which he was born, while also providing our family with the space to focus on the next chapter, including the launch of our new charitable entity. We look forward to sharing the full details of this exciting next step in due course, as we continue to collaborate with Her Majesty The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and all relevant parties. Until then, please accept our deepest thanks for your continued support.” – The Duke and Duchess of Sussex For more information, please visit sussexroyal.com (link in bio) Image © PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ποιος ήταν, όμως, ο άνθρωπος που έμαθε πρώτος την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποστασιοποιηθούν από το παλάτι και τα επίσημα καθήκοντά τους;

Μα φυσικά ο Έλτον Τζον.

Αυτό τουλάχιστον, υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα Mirror, επικαλούμενη «πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή».

Ο Έλτον Τζον ήταν πολύ στενός φίλος της μητέρας του Χάρι, Νταϊάνα και όπως λέει η ίδια πηγή στην εφημερίδα, στάθηκε «σαν βράχος» στο ζευγάρι και μιλούσε μαζί τους κάθε μέρα όσο εκείνοι έπαιρναν τις αποφάσεις τους.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αισθάνεται την υποχρέωση να προστατεύσει τα παιδιά της Νταϊάνα μετά το θάνατό της και γι’ αυτό έχει υπερασπιστεί κατ’ επανάληψη τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ μετά από «φαρμακερά» εναντίον τους δημοσιεύματα.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την είδηση, ωστόσο εκπρόσωπός του είπε ότι «ο Έλτον υποστηρίζει την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους.

Νοιάζεται πολύ και για τους δύο τους, αλλά και για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και θεωρεί ότι οι αποφάσεις που παίρνει το ζευγάρι λαμβάνονται με μοναδικό γνώμονα το καλό των ιδίων και του παιδιού τους».

Η πρώτη ανάρτηση στα social μετά την «βόμβα»

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ στην πρώτη τους ανάρτηση μετά την «παραίτηση» δεν ανέφεραν τίποτα σχετικά με την κίνησή τους αυτή ή για τον σάλο που έχει ξεσπάσει.

Η ανάρτησή τους είχε να κάνει με την επίσκεψή τους πριν από λίγες ημέρες την κοινωνική κουζίνα The Hubb Community Kitchen στο Λονδίνο, η οποία ήταν η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση για το 2020.

Οι γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτή την κουζίνα, έχουν εκδώσει μαζί με τη βοήθεια της Μέγκαν Μαρκλ, το βιβλίο μαγειρικής «Together, Our Community Cookbook».

Η Μέγκαν και ο Χάρι ανέβασαν στιγμιότυπα από την επίσκεψή τους, την οποία πραγματοποίησαν επιστρέφοντας από τις διακοπές τους στον Καναδά. Την ίδια ημέρα είχαν επισκεφθεί την πρεσβεία της χώρας για να την ευχαριστήσουν για τη φιλοξενία.

«Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, επέστρεψαν για να επισκεφθούν τις γυναίκες της κοινωνικής κουζίνας «The Hubb Community Kitchen». Αυτές οι γυναίκες μαζεύτηκαν μετά την τραγωδία στο Γκρένφελ για να μαγειρέψουν γεύματα για τις οικογένειες και τους γείτονες που εκτοπίστηκαν λόγω της φωτιάς. Με έσοδα από το πετυχημένο βιβλίο, έχουν πλέον τη δυνατότητα να μοιραστούν το πνεύμα κοινότητας με πολλούς άλλους. Το Hubb συνεχίζει να συνεργάζεται με τοπικές οργανώσεις για να χτίσει την ελπίδα, να φέρει ανακούφιση και να προσφέρει όχι απλά ένα ζεστό γεύμα, αλλά με αυτό, μια αίσθηση ομαδικότητας.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήταν τόσο χαρούμενοι που ξανασυναντήθηκαν με τις γυναίκες και άκουσαν για τα πρότζεκτ που συνεχίζουν να αναπτύσσουν για να βοηθήσουν τους ανθρώπους στην κοινότητά τους και όχι μόνο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση της Μέγκαν Μαρκλ και το πρίγκιπα Χάρι:

View this post on Instagram

Earlier this week, The Duke and Duchess of Sussex returned to visit the women of The Hubb Community Kitchen and “Together, Our Community Cookbook.” These women came together in the wake of the Grenfell tragedy to cook meals for their families and neighbours who had been displaced from the fire. With funds from the successful cookbook, they have now been able to share their spirit of community with so many more. The Hubb continues to work with local organisations to build hope, bring comfort and provide not simply a warm meal, but with it, a sense of togetherness. The Duke and Duchess were so happy to reconnect with the women and hear about the projects they continue to develop to help those in their community and beyond. Image © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Οι απειλές Χάρι και Μέγκαν για νέα αποκαλυπτική συνέντευξη

Η εταιρεία που χειρίζεται την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να έχει ήδη προσεγγίσει αρκετά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Φόβος στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ από ενδεχόμενες αποκαλύψεις της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι σε περίπτωση που δεν πάρουν όσα θέλουν στις σημερινές διαπραγματεύσεις με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Οι αξιωματούχοι του Παλατιού, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ανησυχούν ότι το ζευγάρι θα δώσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην στενή φίλη του, Όπρα Γουίνφρει.

Η εταιρεία που χειρίζεται την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ φέρεται ήδη να βρίσκεται σε επαφή με την Όπρα Γούινφρεϊ και να έχει προσεγγίσει αρκετά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, όπως το ABC, το NBC και το CBS. Σε αυτή πιθανολογείται ότι μπορεί να κατηγορήσουν την βρετανική βασιλική οικογένεια για ρατσισμό και σεξισμό.

Το ενδεχόμενο να υπάρξει μία τέτοια συνέντευξη αν τα πράγματα δεν πάνε καλά για το ζευγάρι στήριξε και ο δημοσιογράφος Τομ Μπραντμπάι, που είχε πάρει την δήλωση εξομολόγηση της Μέγκαν Μαρκλ ότι δεν την ρώτησαν πολλοί αν είναι καλά με όσα περνάει στην Βρετανία.

«Έχω μία ιδέα τι μπορεί να βγει στον αέρα σε μία χωρίς περιορισμούς συνέντευξη και δεν νομίζω ότι θα είναι ωραίο», είπε στους Sunday Times ο δημοσιογράφος.

Βασιλική πηγή στην Daily Mail επιβεβαίωσε ότι οι άνθρωποι του Χάρι και της Μέγκαν μιλάνε με τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκυτα.

«Η Μέγκαν αισθάνεται ότι την έκαναν να σιωπήσει και δεν είναι πλέον σε θέση να μείνει αμίλητη. Εκείνη και ο Χάρι αισθάνονται ότι η γαλαζοαίματοι είναι ρατσιστές και σεξιστές», ανέφερε η βασιλική πηγή.

Η κρίσιμη «σύνοδος κορυφής» για το μέλλον του ζευγαριού

Σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η καθοριστική συνάντηση για το μέλλον του πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος αποφάσισε με τη σύζυγό του και Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν τον ρόλο των «ανώτερων μελών» της βασιλικής οικογένειας

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία φέρεται να έχει εξοργιστεί με την απόφαση του εγγονού της, έχει συγκαλέσει σήμερα έκτακτη οικογενειακή συνάντηση, η οποία έχει χαρακτήρα άτυπου Συμβουλίου του Στέμματος.

Σε αυτή το παρών θα δώσουν ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο ίδιος ο Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται στον Καναδά, μαζί με τον γιο της Άρτσι, και αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer.

Πολλοί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ θεωρούν τη Μέγκαν Μαρκλ «πέτρα του σκανδάλου», υποστηρίζοντας ότι παρασύρει τον πρίγκιπα Χάρι σε «ανάρμοστη» συμπεριφορά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024