Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έτσι θα είναι το 2020 για τον Ιχθύ

Έτσι θα είναι το 2020 για τον Ιχθύ

Είναι καιρός για αλλαγές. Ο Ιχθύς θα βιώσει απότομες αλλαγές φέτος. Μέσα από αυτές ωστόσο θα ωριμάσει και θα εξελιχθεί αρκετά

Αλλαγές έρχονται τόσο στον κοινωνικό τομέα που αφορά, φίλους, γνωστούς κλπ, όσο και στον τομέα των ερωτικών. Έχετε την αυτοπεποίθηση να κάνετε περαιτέρω σχέδια για το μέλλον σας. Περνάτε στο στάδιο της αυτοπειθαρχίας.

Η αντιμετώπιση από τους άλλους

Οι άνθρωποι θα είναι πιο φιλικοί από σας συνήθως και μπορείτε να επωφεληθείτε διαδικτυακή επικοινωνία. Είστε δημοφιλείς μέσα στις ομάδες, και οι περιστάσεις έχουν έναν τρόπο να σας δείχνουν την πορεία προς όφελός σας. Μπορείτε να κάνετε θαύματα παίρνοντας πρωτοβουλίες αν κάτι το θέλετε πολύ.

Είστε σε καλή κατάσταση για να απολαύσετε τις ευκαιρίες της πρόσφατης εργασίας που βρήκατ. Πιθανές προκλήσεις: Πολύ συχνά δίνετε έμφαση σε δραστηριότητες που σας απομακρύνουν από τις πρακτικές σας ευθύνες. Έχετε μία τάση να αφήνετε την εξιδανίκευση να σας παρασύρει στην παθητικότητα.

Ως επί το πλείστον, είναι πιθανό να επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο στη ζωή σας, επεκτείνοντας την κοινωνική ζωή και συνάμα κάνοντας όνειρα συναρπαστικά με νέα μονοπάτια για το μέλλον.

Βελτιώσεις που προσφέρουν οι πλανητικές όψεις

Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα καλή θέση για να συνδεθείτε με φίλους και να επωφεληθείτε από τη δικτύωση και να θέσετε τα σχέδια σε εκκίνηση με ενισχυτικές επιρροές το 2020: Μια τέτοια ώθηση συμβαίνει από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο και είναι ένας εμπνευσμένος χρόνος για να απολαύσετε την κοινωνική σας ζωή και να αισθανθείτε έναν ισχυρότερο σκοπό ως αποτέλεσμα των αλληλεπιδράσεών σας ή των νέων σχεδίων σας.

Μια άλλη ώθηση συμβαίνει από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο και είναι μια περίοδος αυξημένης φιλοδοξίας και προσπάθειας για τη βελτίωση της ζωής σας, κάνοντας τις συνδέσεις που χρειάζεστε ή επιθυμείτε και προωθώντας τους στόχους σας.

Είναι επίσης μια ισχυρή στιγμή για να αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε και να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια, ιδιαίτερα εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες στον τομέα της εργασίας.

Μεγάλες αλλαγές

Είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι αυτοί οι τομείς της ζωής, στους οποίους μπορείτε να περιμένετε την εξέλιξη, υπόκεινται επίσης σε ιδιάζουσες πλανητικές επιδράσεις που σας κάνουν να εξελιχθείτε γενικά.

Αντί να μην αλληλεπιδράτε με πολλή συνεννόηση ο ένας με τον άλλον, αυτές οι επιρροές μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια υπέροχη ισορροπία. Μπορείτε να απολαύσετε πολύ καλά τη νέα σας αυτοπειθαρχία ή την απλοποίηση σε αυτούς του τομείς της ζωής σας.

Μπορεί να υπάρξει μια πρακτική στροφή στις φιλίες ή την κοινωνική ζωή σας φέτος. Θα παίρνετε πρωτοβουλίες στα ερωτικά και στα κοινωνικά ζητήματα πολύ περισσότερο από ότι κάνατε τόσα χρόνια,

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024